Risk manager | Manager Internal Audit

Persoonlijke gegevens

Ik ben een gedreven, pragmatische en resultaatgerichte manager met meer dan 18 jaar ervaring op het gebied van interne auditing, interne controle, risico management, compliance en corporate governance. Ik heb zowel als interne auditor en risico manager gewerkt en gedurende mijn carrière heb ik ook internationale ervaring opgedaan. Ik hou er van om in competitieve, veeleisende, gereguleerde, internationaal georiënteerde en IT gedreven omgevingen te werken.

Tijdens mijn carrière heb ik veel ervaring opgedaan in het beoordelen en adviseren van complexe organisaties. Door mijn analytische vaardigheden ben ik in staat om snel de opzet van de corporate governance en karakteristieken van een organisatie vanuit een risico en beheersingsoptiek te doorgronden, zowel vanuit een inrichtende als toetsende rol. Ik heb diepgaande kennis van administratieve- en bedrijfsprocessen en gerelateerde risico’s. Ik ben erg gestructureerd, efficiënt en doortastend wat ik combineer met flexibiliteit, creativiteit en openheid.

30 04 2021
€ 101-115 per uur
0-40 uren per week
Risk manager Manager Internal Audit Operational auditor

Kennis & Vaardigheden

Excel Oracle Visio
Financiële instellingen Productie Telecommunicatie
AO/IB specialisme Financial audit Operational audit Risk & compliance Riskmanagement
SAS70 SOX

Relevante werkervaring

Senior Risk Manager

Tele2 in Diemen
februari 2018 tot december 2018

Taken en verantwoordelijkheden

Verantwoordelijk voor de implementatie van COSO Enterprise Risk Management en het opzetten van een risico en beheersing raamwerk. Dit hield onder andere in het uitvoeren van risico identificatie, risico assessments en het identificeren en implementeren van beheersmaatregelen.

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.