Manager Internal Audit | Risk manager

Persoonlijke gegevens

Ik heb 18 jaar ervaring op het gebied van Operational Risk Management, Compliance en Operational/ IT Audit, waarvan 11 jaar in leidinggevende rollen in internationale omgevingen soms als verandermanager soms in een lijnfunctie.
Gedurende mijn 26 jaar werkervaring ben ik voornamelijk werkzaam geweest in Financial Services (APG / Cordares, Travelex en Delta Lloyd) en Overheid (Provincie Zuid-Holland 5 jaar en Nationale Politie 2,5 jaar). Ik heb ruime ervaring in het opzetten en verbeteren van Audit en Risk Management en het voeren van projectmanagement op complexe bestuurlijke gevoelige projecten (Nationale Politie, Cordares, Travelex, KPN).

Ik ben een verbindende en resultaatgerichte teamspeler die samenwerkt om resultaten te behalen. Ik vind mijn uitdaging in het ondersteunen van medewerkers in hun ontwikkeling en in inhoudelijk of organisatorisch complexe projecten. Door een goed oog voor onderlinge verhoudingen combineer ik objectiviteit en onpartijdigheid met organisatiebelangen. Ik heb ervaring in het rapporteren en presenteren aan Raden van Bestuur en Audit Committees en kan daarnaast ook gemakkelijk op andere niveaus in de organisatie communiceren.

03 01 2022
€ 101-115 per uur
32-40 uren per week
Manager Internal Audit Risk manager IT-auditor

Kennis & Vaardigheden

Excel
Financiële instellingen ICT Overheden Retail Uitgeverij
AO/IB specialisme Due diligence Governance In control statement IT audit Managementadvies Managementondersteuning Operational audit Risk & compliance Riskmanagement
SAS70 Solvency II SOX

Relevante werkervaring

Docent auditing

Security Academy in Woerden
juni 2013 tot heden

Taken en verantwoordelijkheden

Het verzorgen van trainingen op het gebied (IT) auditing voor auditors en IT-specialisten en het ontwerpen en onderhoud van dergelijke trainingen.

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.