Manager Internal Audit | Risk manager

Persoonlijke gegevens

Ik heb 18 jaar ervaring op het gebied van Operational Risk Management, Compliance en Operational/ IT Audit, waarvan 11 jaar in leidinggevende rollen in internationale omgevingen soms als verandermanager soms in een lijnfunctie. Gedurende mijn 26 jaar werkervaring ben ik voornamelijk werkzaam geweest in Financial Services (APG / Cordares, Travelex en Delta Lloyd) en Overheid (Provincie Zuid-Holland 5 jaar en Nationale Politie 2,5 jaar). Ik heb ruime ervaring in het opzetten en verbeteren van Audit en Risk Management en het voeren van projectmanagement op complexe bestuurlijke gevoelige projecten (Nationale Politie, Cordares, Travelex, KPN). Ik ben een verbindende en resultaatgerichte teamspeler die samenwerkt om resultaten te behalen. Ik vind mijn uitdaging in het ondersteunen van medewerkers in hun ontwikkeling en in inhoudelijk of organisatorisch complexe projecten. Door een goed oog voor onderlinge verhoudingen combineer ik objectiviteit en onpartijdigheid met organisatiebelangen. Ik heb ervaring in het rapporteren en presenteren aan Raden van Bestuur en Audit Committees en kan daarnaast ook gemakkelijk op andere niveaus in de organisatie communiceren.

01 februari 2018
€ 101-115 per uur
32-40 uren per week
Manager Internal Audit Risk manager IT-auditor

Kennis & Vaardigheden

Excel
Financiële instellingen ICT Overheden Retail Uitgeverij
AO/IB specialisme Due diligence Governance In control statement IT audit Managementadvies Managementondersteuning Operational audit Risk & compliance Riskmanagement
SAS70 Solvency II SOX
Nederlands Engels Duits

Relevante werkervaring

Programmamanager privacy en security

Nationale politie in Den Haag
oktober 2015 tot heden

Taken en verantwoordelijkheden

Leiding geven aan het verbeterprogramma Wpg en IB, een programma bedoeld om de naleving van de Wet politiegegevens te verbeteren. Het programma beoogt met wijzigingen in de IV, de organisatie, de opleidingen en de sturing & control, de lijn beter in staat te stellen naleving van de Wpg te realiseren. Als programmamanager leg ik verantwoording af aan de stuurgroep bestaande uit leidinggevenden uit de business en de chief data officer en de concern information security officer.

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u ingelogd te zijn.
Direct inloggen