Manager Internal Audit | Audit Manager

Persoonlijke gegevens

Ervaren Finance en Audit professional met 12 jaar werkervaring binnen de interne en externe auditpraktijk. Kennnis op het gebied van financial reporting, Internal control (SOx), risk management en data analyse.

01 10 2020
€ 86-100 per uur
0-40 uren per week
Manager Internal Audit Audit Manager

Kennis & Vaardigheden

Excel
Financiële instellingen
AO/IB specialisme Financial audit IFRS implementatie In control statement IT audit Operational audit Project control Riskmanagement
Dutch GAAP IFRS SOX

Relevante werkervaring

Audit Manager

Rabobank in Utrecht
oktober 2012 tot heden

Taken en verantwoordelijkheden

Als audit manager ben ik verantwoordelijk voor de aansturing van diverse audits en projecten binnen de afdeling. 

Ik ben verantwoordelijk voor de controle van de jaarrekening en SOx-audit van het binnenlandse retail banking domein. 

Ik ben sinds mijn indiensttreding betrokken bij deze opdracht en heb in die tijd veel kennis verworven over de processen binnen dit domein. 

In deze rol heb ik de eerste en tweede lijn binnen finance ondersteund bij het ontwikkelen van een control framework rondom Robotic Process Automation (RPA), en het succesvol integreren hiervan in het SOx-framework van de Rabobank. 

Verder ben ik verantwoordelijk voor de controle van het onderwerp hedge accounting. De controle van dit onderwerp vraagt een hoog niveau van kennis op het gebied van treasury en financiële instrumenten en heeft mij de kans geboden me ook op dit onderwerp sterk te ontwikkelen.

In de periode na de detachering bij het rentederivatenproject ben ik als transitiemanager verantwoordelijk voor de verandering die wij als team zijn ingegaan in 2019, waarbij we als team een grotere focus moeten ontwikkelen voor data gedreven audits. Als Delegated Product Owner (DPO) ben ik verantwoordelijk voor het implementeren van data analyse strategieën en technieken in onze operational en financial audits, bijvoorbeeld door het automatiseren van de controle van de rentebaten binnen het binnenlandse retail banking domein en door het implementeren van dashboards om de juiste werking van controls binnen het kredietvoorzieningenproces te monitoren.  

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.