Manager finance & control | Business controller

Persoonlijke gegevens

Ik ben een financiële interimmanager, die veel ervaring heeft op het gebied van het werkveld financiën, ICT domein, portfolio- en verandermanagement. Vanuit mijn RA achtergrond veel kennis en ervaring op het gebied van interne controles, procesmanagement en risico management.
In de afgelopen 10 jaar verschillende opdrachten uitgevoerd op het gebied van het inrichten en opbouwen van een organisaties in het financiële domein. Bij deze opdrachten leiding gegeven aan medewerkers en deze medewerkers “meegenomen” in de verandering.
De betreffende opdrachten zijn hoofdzakelijk uitgevoerd bij overheid, semi-overheid en gemeente. Hieruit blijkt dat ik uitstekend kan opereren in “politiek” gevoelige organisaties en heb ik kunnen laten zien dat ik een hoge mate van cultuursensitiviteit en gevoel voor verhoudingen heb.
Mijn manier van werken typeert als gedreven, pragmatisch, resultaatgericht, analytisch sterk, stressbestendig en beschikt over een goede helikopterview en kan zich snel inwerken in nieuwe situaties.
Ik ben uitstekend in staat om de verbinding te leggen tussen processen, mensen en cijfers en op basis daarvan de juiste acties te definiëren en kan ook snel de verbinding leggen tussen de details en het overstijgend tactisch/strategisch niveau.
Schroomt niet om op basis van zijn hands-on mentaliteit zijn doel te realiseren en is stressbestendig en kan uitstekend opereren in “ politiek” gevoelige organisaties en heeft een hoge mate van cultuursensitiviteit en gevoel voor verhoudingen.

01 10 2017
€ 86-100 per uur
40-40 uren per week
Manager finance & control Business controller Financieel adviseur

Kennis & Vaardigheden

Exact Excel Oracle
ICT Logistiek / transport Overheden Overige non-profit
AO/IB specialisme Budgettering Business control Financial control Governance Interne en externe rapportages Management accounting Managementadvies Managementondersteuning Planning & control Project control Riskmanagement Value based management
Nog niet ingevuld

Relevante werkervaring

Business Controller

Dienst Justitiële Inrichtingen - Ministerie van Veiligheid & Justitie in Den Haag
april 2016 tot heden

Taken en verantwoordelijkheden

Business controller

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.