Manager finance & control | Business controller

Persoonlijke gegevens

Als interim finance professional heb ik ruim 20 jaar ervaring in industrie, transport, bouw- en vastgoed. Ik heb zeer uitgebreide ervaring in Project Control en Business Control op zowel operationeel als strategisch nivo.

Kenmerken: strategisch en cijfermatig sterk, kritisch analytisch, pragmatisch, hands-on, “get things done”, goede sociale antennes, goed gevoel voor verhoudingen, communicatief sterk, teambuilder. Proactief in plaats van reactief. Control in plaats van administratie.

09 03 2021
€ 101-115 per uur
40-40 uren per week
Manager finance & control Business controller Projectcontroller

Kennis & Vaardigheden

Accountview Afas Basware Invoice Ready Exact Excel Microsoft Dynamics AX Microsoft Dynamics NAV SAP SAP Fico
Bouw & vastgoed Handel Logistiek / transport Maritieme diensten Olie, gas & energie Productie Zakelijke dienstverlening
Activity based costing Budgettering Business control Business planning Consolidatie Corporate finance Due diligence Financial control Interne en externe rapportages Management accounting Planning & control Project control Value based management
Dutch GAAP IFRS

Relevante werkervaring

Sr Business Controller

Royal IHC in Kinderdijk
december 2017 tot heden

Taken en verantwoordelijkheden

Royal IHC, EUR 1,1 miljard omzet en 3.000 werknemers wereldwijd, richt zich als one-stop-shop op het bouwen en uitrusten van en het leveren van diensten voor schepen voor gespecialiseerde maritieme dienstverleners in de bagger-, mijnbouw- en offshore-industrie wereldwijd.  

Dredge Equipment BV is een volle dochter en verantwoordlijk voor het leveren en servicen van de baggerinstallaties en heeft een jaaromzet van EUR 90 mio.  

Voor deze nieuw opgerichte entiteit ben ik als Senior Business Controller en lid van het MT verantwoordlijk voor het opzetten en inrichten van een nieuwe finianciele organisatie, het definiëren en implementeren van KPI’s en een nieuwe interne rapportage structuur met management- en projectrapportages.

Het opzetten, inrichten en het voeren van Project Control voor de projecten in uitvoering alsmede de projecten in de tenderfase. 

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.