Manager finance & control | Groupscontroller

Persoonlijke gegevens

Ik ben een Register Controller met veel ervaring in alle aspecten van het financiële vak. Het beste werk ik in een functie waarbij ik eindverantwoordelijk ben voor een eigen financiële afdeling, het overzicht heb van de organisatie en een bijdrage kan leveren aan de resultaten. Processen verbeteren, ontwikkelen en aanleveren van rapportages & overzichten die er echt toe doen zijn mijn passie, dit alles met de nodige humor en plezier in het werk.
Ik ben energiek, evenwichtig met een no nonsense uitstraling. Ik ben gedreven, oprecht en ik voel mij thuis in de rol als trusted advisor van een directie of bestuur. Daarnaast ben ik een doorzetter, toon daadkracht en kan veranderingen leiden. Ik ben goed in het managen van een middelgroot team waarbij ik graag werk aan de ontwikkeling en vertrouwen van de medewerkers.
Mijn competenties zijn: communicatief, cijfermatig inzicht, analytisch, ondernemend en resultaatgericht. Ik ben open en oprecht geïnteresseerd in de mensen om mij heen.

01 november 2015
€ 56-70 per uur
32-40 uren per week
Manager finance & control Groupscontroller Financial controller

Kennis & Vaardigheden

Accountview Afas Excel SAP SAP Fico
Handel Olie, gas & energie Zakelijke dienstverlening
AO/IB specialisme Budgettering Business control Business planning Consolidatie ERP-implementatie Financial control Governance In control statement Management accounting Operational audit Planning & control Project control Risk & compliance Treasury Turnaround management
Dutch GAAP IFRS
Nederlands Engels Duits

Relevante werkervaring

SenIor Manager Financial & Business Control

De Brauw Blackstone Westbroek N.V. in Amsterdam
maart 2009 tot september 2015

Taken en verantwoordelijkheden

• Lid van het MT, rapporteer aan bestuur. Leidinggevend aan de afdeling Control (3 controllers, WO, HBO). De totale Financiële administratie bestaat uit ruim 23 personen.
• Financial Control: verantwoordelijk voor maandcijfers, jaarcijfers en consolidatie (Dutch GAAP), niet financiële rapportages waaronder riskmanagement, internal auditing en compliance, businessplan, begroting, taxcontrol framework, contacten met accountants, belastingadviseurs en belastingdienst.
• Business Control: analyse en juistheid van de omzet, client development rapportages, legal project budgeting, marge en dossier analyse, pricing.
• Financieel beheer van buitenlandse vestigingen (Londen, New York, Beijing/Shanghai, Brussel, Singapore) met bijbehorende fiscale afhandeling (zoals corporate tax, income tax en expat aangelegenheden via Local GAAP).
• Projectmanagement en stuurgroep bij relevante projecten.

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u ingelogd te zijn.
Direct inloggen