Manager finance & control | Business controller

Persoonlijke gegevens

Ik ben een enthousiaste en betrokken financial met kennis van bedrijfskunde en ruime ervaring als leidinggevende en manager, inhoudelijk sterk en een gezonde dosis humor. Naast de zakelijke kant heb ik zeker ook soft skills. Door mijn opgebouwde carrièrelijn en mijn open communicatie heb ik snel kennis van de dagelijkse praktijk op de werkvloer, daardoor kan ik goed de verbinding leggen tussen werkvloer, andere afdelingen en het management en/of de directie. Ik denk in oplossingen en ik ga complexe zaken niet uit de weg. Mijn hart ligt bij organisaties in de non profit en not for profit. Aan deze organisaties lever ik graag een bijdrage om een goede balans te creëren tussen o.a. persoon, cultuur en systeem. Ervaring heb ik met organisaties die in verandering en ontwikkeling zijn. Daarnaast heb ik ervaring in het aansturen van teams met een grote span of control. Mijn kennis en kunde liggen op het gebied van de administratieve organisatie en interne controle, inrichten van administraties, verbeteren bedrijfsprocessen, opstellen rapportages, begroting en jaarrekening (o.a.: BBV). Daarnaast heb ik specialistische kennis van provinciale en gemeentelijke (project) subsidies (aanvragen en verantwoorden), rapportages CBS (IV3) en Exact Globe.

31 05 2022
€ 71-85 per uur
28-40 uren per week
Manager finance & control Business controller Finance manager

Kennis & Vaardigheden

Cognos Exact Exact Globe Excel Unit 4
Onderwijs Overheden Overige non-profit Semi-overheid Zorg & welzijn
Budgettering Business control Consolidatie Financial control Interne en externe rapportages Jaarrekeningenwerk Management accounting Managementadvies Planning & control
Nog niet ingevuld

Relevante werkervaring

Manager Bedrijfsvoering

CKE, huis voor amateurkunst en cultuureducatie in Eindhoven in Eindhoven
mei 2020 tot september 2020

Taken en verantwoordelijkheden

De manager bedrijfsvoering is als lid van het MT verantwoordelijk voor het borgen van de kwaliteit van het proces van de bedrijfsvoering, het mede ontwikkelen van de strategie en beleid van de organisatie, ondersteunt de lijn- en staforganisatie en geeft leiding aan de medewerkers financiële en cursistenadministratie, team beheerders en HR adviseur ( +/- 7fte). De horeca en ICT zijn uitbesteed. Naast de dagelijkse gang van zaken op het gebied van bedrijfsvoering en financiën specifiek verantwoordelijk voor:

  • Voortzetten van de herinrichting en implementatie van het administratieve project Exactonline en Cursad
  • Opstellen van meerjarenbegroting 2021-2024
  • Ontwikkelen en opstellen van (externe) rapportage* Coachen en begeleiden medewerkers

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.