Manager finance & control | Business controller

Persoonlijke gegevens

Enthousiaste Controller met een passie voor commercie. Vanaf 1 juni 2016 aan de slag als zelfstandig ondernemer met een opgebouwd netwerk finance, control & risk management.
Zowel ervaring met recruitment, acquisitie en relatiemanagement alsook 15 jaar werkervaring in finance, control & risk management. Op het gebied van interne beheersing en risicomanagement een specialist met Solvency II vakkennis.
Een stevige gesprekspartner voor de klant en medewerker. Directe stijl van communiceren en resultaatgericht. Als manager een mensgerichte benadering en oog voor de persoonlijke ontwikkeling.
Ruime ervaring met SAP en BWise.

10 10 2016
€ 116-130 per uur
8-40 uren per week
Manager finance & control Business controller Risk manager

Kennis & Vaardigheden

Excel SAP SAP Fico
Financiële instellingen Semi-overheid Verzekeringswezen Zakelijke dienstverlening
AO/IB specialisme Budgettering Business control Business planning Consolidatie Corporate finance ERP-implementatie Financial control Forecasting In control statement Jaarrekeningenwerk Management accounting Managementadvies Operational audit Planning & control Project control Risk & compliance Riskmanagement
Solvency II

Relevante werkervaring

Business Controller

Bij verschillende bedrijven in Limburg
december 2000 tot heden

Taken en verantwoordelijkheden

Planning & control cyclus, mandateringsmatrix, systeemimplementatie, managementrapportages, changemangement, AO/IC en 2e lijnscontrole, sparringpartner van de business

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.