Manager finance & control | Groupscontroller

Persoonlijke gegevens

Zeer ervaren en enthousiaste RC met helikopterview en hands-on mentaliteit. Ruime ervaring met het inzichtelijk maken van processen en procesonderdelen, die voor verbetering vatbaar zijn. Door mijn carrièreopbouw heb ik tevens veel ervaring met alle aspecten van de finance & control functie binnen een organisatie, van de werkvloer tot en met directie niveau. Hierdoor lukt het mij goed om verbindingen te leggen tussen de diverse disciplines binnen het vakgebied en daarbuiten.

03 04 2023
€ 86-100 per uur
24-40 uren per week
Manager finance & control Groupscontroller Finance manager

Kennis & Vaardigheden

Afas Basware Invoice Ready Exact Exact Globe Excel Microsoft Dynamics NAV Unit 4 Visio WhiteVision
Bouw & vastgoed Logistiek / transport Productie Zorg & welzijn
AO/IB specialisme Budgettering Business analysis Business control Consolidatie ERP-implementatie Financial analysis Financial audit Financial control Forecasting Interne en externe rapportages Jaarrekeningenwerk Management accounting Managementadvies Managementondersteuning Operational audit Planning & control Project control Risk & compliance
Dutch GAAP IFRS

Relevante werkervaring

Manager FP&C ( Finance, planning & control)

Hogeschool van Amsterdam in Amsterdam
oktober 2020 tot heden

Taken en verantwoordelijkheden

Als stamhoofd FP&C onderdeel van de bedrijfsvoering en vanuit die functie ondersteunend aan de directeur bedrijfsvoering. Tevens optredend als business partner van de opleidingsmanagers, de lectoren en de decaan.

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.