Manager finance & control | Finance manager

Persoonlijke gegevens

Ervaren Manager Finance/Business controller. Voor financiële transformatie in de zorg.
Ik ben de financiële expert die zorgorganisaties helpt bij het vinden van een optimale balans tussen de zorg en de financiële bedrijfsvoering.

Op basis van bevlogenheid, betrokkenheid, transparantie en stuurinformatie zoek ik de balans tussen kwalitatieve goede zorg bieden en toekomst bestendig zakelijk in control zijn .

De wijze waarop ik dit aanpak zijn de woorden: verbinding, digitaliseren, procesoptimalisatie, tot de kern komen en de eenvoud vinden.

​Als interim financieel directeur en manager administratie & control heb ik leiding gegeven aan de afdelingen: financiële administratie, cliëntenadministratie, salarisadministratie, P&O administratie, P&O adviseurs en de business controllers.

Werk vanuit mijn woonlocaties Tjalleberd en Amsterdam en ben daardoor inzetbaar in een groot deel van Nederland.

30 11 2021
€ 71-85 per uur
24-40 uren per week
Manager finance & control Finance manager Business controller

Kennis & Vaardigheden

Afas Exact Excel
Accountancy Zorg & welzijn
AO/IB specialisme Budgettering Business analysis Business control Business planning Consolidatie Financial analysis Financial control Forecasting Interne en externe rapportages Jaarrekeningenwerk Management accounting Managementadvies Planning & control Project control Risk & compliance Riskmanagement Tax-accounting Treasury
Nog niet ingevuld

Relevante werkervaring

Manager Administratie & Control

LIMOR in Leeuwarden en Rijswijk
september 2015 tot april 2020

Taken en verantwoordelijkheden

LIMOR is een Landelijke Instelling voor Maatschappelijke Ondersteuning en Rehabilitatie. Die er is voor mensen die om welke reden dan ook diep in de problemen zijn geraakt en nergens anders terechtkunnen. 

Denk aan dak- en thuislozen, verslaafden, ex-gedetineerden, mensen met psychische problemen of schulden. 

Vaak zien we een combinatie van problemen. En omdat problemen nooit op zich staan, stemmen we onze aanpak altijd af op iemands situatie en omgeving, die per regio enorm kan verschillen. 

Binnen LIMOR ben ik verantwoordelijk voor de onderdelen: de business controllers, de financiële administratie, cliënten administratie, salarisadministratie, personeelsadministratie en de daarbij horende processen. 

Dit houdt in dat ik mede verantwoordelijk ben voor het financieel beleid, begroting cyclus, jaarrekening, risicomanagement, fiscaliteit, contacten accountant, de planning en control cyclus en lid van het management team. 

Voor een financieel complexe organisatie met WMO, WLZ, Justitie, Jeugdwet en subsidies relaties voor ca 80 gemeentes en andere financiers. 

De diversiteit aan relaties, de financiers en de over Nederland verspreide organisatie zorgt voor een dynamisch en uitdagende functie op het gebied van organisatieontwikkeling, financieel beleid en risicomanagement. 

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.