Manager finance & control | Business controller

Persoonlijke gegevens

Financiële en operationele processen op orde brengen en/of optimaliseren, daar krijg ik energie van! In mijn werk maak ik gebruik van mijn kritische blik en mijn drive om te willen weten: wat speelt er nu écht? Ik ga in gesprek, luister en observeer. Vanuit verbinding en in afstemming met anderen ga ik nieuwe uitdagingen aan.

Ik geef anderen inzicht in het grotere geheel én zoom in op details. De RA in mij zorgt ervoor dat ik niet alleen oog heb voor gevoelens van mensen, maar ook voor de meetbare prestaties. In de rol van teamspeler vind ik het belangrijk zelfstandig mijn mening te kunnen vormen. Ik stimuleer mensen om samen te werken. Van nature anticipeer ik snel en flexibel op gebeurtenissen en ben ik creatief en origineel bij het bedenken van oplossingen.

Graag daag ik uw organisatie uit: Kijk eens met een nieuwe bril naar je processen. Wat zie je? En wat kan er beter?
Ik ben beschikbaar voor een klus als interim business / financial controller en als projectleider.

Mijn sterke punten: ✩ Maximalisering ✩ Leergierigheid ✩ Prestatiegerichtheid ✩ Verbindend ✩ Strategisch

19 12 2021
€ 101-115 per uur
8-36 uren per week
Manager finance & control Business controller Projectcontroller

Kennis & Vaardigheden

Exact Excel SAP SAP Fico Visio
Logistiek / transport Retail
Activity based costing Budgettering Business analysis Business control Business planning Financial analysis Financial audit Financial control Forecasting Governance Interne en externe rapportages Jaarrekeningenwerk Management accounting Managementadvies Managementondersteuning Operational audit Planning & control Project control Riskmanagement
Dutch GAAP IFRS

Relevante werkervaring

Financiële probleemoplosser

Eigen Kantoor in Utrecht
februari 2020 tot heden

Taken en verantwoordelijkheden

Bij ons kantoor kennen we geen hiërarchie en werken we samen op basis van vertrouwen en verantwoordelijkheid. 

Bij ons kijken we op onze eigen(wijze) manier naar control en ‘in control’ zijn. De huidige tijd, waarin veranderingen elkaar in hoog tempo opvolgen, vraagt om een radicaal andere wijze van control. Een integrale aanpak. Integraal betekent de onderlinge samenhang tussen medewerkers, processen en prestaties waarderen en continu monitoren, zodat je snel kunt bijsturen om in te spelen op nieuwe ontwikkelingen. Dat stelt hoge eisen aan hoe je als organisatie je medewerkers in hun kracht zet en hoe je je processen en prestaties organiseert. Kern is dat het integrale plaatje klopt. Control faciliteert hierbij en is een kritische adviseur voor het management.

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.