Manager finance & control | Financieel directeur/CFO

Persoonlijke gegevens

Ruim vijftien jaar ben ik werkzaam als Manager Finance & Control. Ik krijg veel energie door krachtig in te springen bij financiële vraagstukken, procesverbeteringen en implementaties en het aansturen van afdelingen.

Door mijn ruime ervaring ben ik thuis in de velen facetten die het financieel management met zich meebrengt. Ik kan zorgen voor een soepel en correct verloop van de financiële administratie (zowel in controle en coördinatie als in het zelf uitvoeren van): projectadministratie, loonjournaalposten en tussenrekeningen, maand- en jaarafsluiting en de fiscale aangiftes (BTW, LB, VPB). Ik ben ervaren met het schrijven van management rapportages, het maken van het budget en forecast, inhoudelijke analyses ten behoeve van de financiële positie en cijferbesprekingen met budgetverantwoordelijke en de CEO. Dit binnen verschillende binnenlandse en buitenlandse entiteiten.

Extra veel plezier vind ik in het sturen op een zo harmonieus mogelijk functioneren van een afdeling door het implementeren van procesverbeteringen en het motiveren van medewerkers. Ik ben in het verleden verantwoordelijk geweest voor het aansturen van afdelingen tussen de 5 en 15 personen, het uitwerken van nieuwe concepten, overnames, advies in oprichting van nieuwe bedrijven en diverse software implementaties. Ik zou mijzelf omschrijven als energiek, vernieuwend, analytisch en oplossings- en resultaatgericht.

13 11 2020
€ 71-85 per uur
0-40 uren per week
Manager finance & control Financieel directeur/CFO Finance manager

Kennis & Vaardigheden

Accountview Afas Basware Invoice Ready Cognos Exact Exact Globe Exact Windows Excel Hyperion Microsoft Dynamics AX Oracle SAP Twinfield Unit 4
Accountancy Financiële instellingen Handel Logistiek / transport Productie Retail Techniek Verhuur
Activity based costing AO/IB specialisme Budgettering Business analysis Business control Business planning Consolidatie Corporate finance ERP-implementatie Financial analysis Financial audit Financial control Forecasting Governance IFRS implementatie In control statement Interne en externe rapportages IT audit Jaarrekeningenwerk Management accounting Managementadvies Managementondersteuning Operational audit Planning & control Project control Risk & compliance Riskmanagement Tax-accounting Treasury Turnaround management Value based management
Dutch GAAP IFRS SOX US GAAP

Relevante werkervaring

Manager Finance

Eigen kantoor in Management in Beuningen
maart 2018 tot heden

Taken en verantwoordelijkheden

Als zelfstandige inzetbaar voor financiele vraagstukken en als implementatie manager. 

Laatste opdracht: finance en implementatie manager bij Wessel Juridisch Advies. 

Werkzaamheden:

  • Herstructureren van de dossieradministratie, implementeren nieuw ERP Systeem (exact)
  • Opvolgingen een begeleiding van de implementatie
  • Controle van de projectadministratie en het aansluiten daarvan
  • Verzorgen van de maandafsluitingen
  • Opleveren van management rapportages
  • Opstellen van de jaarrekening
  • Het maken van het budget en forecast

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.