Manager finance & control | Finance manager

Persoonlijke gegevens

Ik richt mij in mijn werk op de financiële/bedrijfsmatige sturing van (maatschappelijke) organisaties. Dat doe ik als (interim-) manager, als Adviseur en Docent. Momenteel ben ik werkzaam als Manager Bedrijfsvoering (ai) bij de KNOV en als Docent Finance. Daarnaast verzorg ik 'hei - scholingsdagen' voor RvT/RvB. Veel plezier heb ik in deze brede rol en deze past ook goed bij mijn achtergrond.

Van origine ben ik opgeleid in de financiële sector (ABN Amro & Rabobank). Daarin kent mijn carrière twee rode draden: enerzijds hoogwaardig relatiebeheer/advisering, anderzijds leidinggeven aan professionals. Dit kenschetst ook mijn kwaliteiten. Ik ben een gedreven, ‘frisse’, all round people manager. Ik houd ervan het beste uit mezelf te halen en anderen te coachen. Open staan voor andere werkwijzen en te blijven ontwikkelen. Ik breng graag de boel op orde samen met een team van professionals. Vanuit mijn achtergrond als manager en zakelijk adviseur, zie ik snel wat er op organisatorisch vlak verbeteren kan.

21 03 2022
€ 71-85 per uur
8-36 uren per week
Manager finance & control Finance manager Hoofd administratie

Kennis & Vaardigheden

Exact Exact Globe Exact Windows Excel SAP
Financiële instellingen Zakelijke dienstverlening Zorg & welzijn
AO/IB specialisme Budgettering Business analysis Business control Business planning Corporate finance Due diligence Financial analysis Financial audit Forecasting Governance In control statement Interne en externe rapportages Jaarrekeningenwerk Management accounting Managementadvies Managementondersteuning Mergers & acquisitions Planning & control Risk & compliance Riskmanagement Turnaround management Value based management
Basel II IFRS Solvency II SOX

Relevante werkervaring

Manager Bedrijfsvoering

KNOV in Papendorp Utrecht
januari 2017 tot heden

Taken en verantwoordelijkheden

Manager Bedrijfsbureau bij de KNOV. In deze rol ben ik verantwoordelijk voor: 

  • het op orde brengen van de bedrijfsvoering (Finance/HRM/ICT/AVG/Facilitair/Legal)
  • het neerzetten van meerjarige (Bestuur)strategieën 
  • aansturing van professionals

De afgelopen jaren was ik verantwoordelijk voor de financiën (inrichten AO/IC, goedkeuring accountantsverklaring), heb ik een grote verhuizing gecoördineerd en verzorgde ik met mijn team de management informatie voor directeur en bestuur, hebben we de AVG geïmplementeerd en ICT met werkprocessen vernieuwd.

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.