Manager finance & control | Finance manager

Persoonlijke gegevens

Finance manager met ruim 25 jaar ervaring op diverse gebieden van financiën en managementvlak in uiteenlopende branches: Mode-transport-industriële reiniging-schoenen-recycling-techniek-productie. Kennis op het gebied van kostprijsberekening, begroten, jaarrekeningen, maandafsluiting, opzetten administraties, cash management, hedging, buitenlandse administraties. Lid van MT. Gewerkt met een 10-tal ERP pakketten waaronder Navision en Exact. Gewend om in een hectische/dynamische omgeving te werken en rust te scheppen. Ik vind het leuk om mensen te motiveren het beste uit zichzelf te halen, processen te stroomlijnen, een goede sfeer te creëren, resultaat te boeken en de doelen van het bedrijf na te streven.

01 03 2022
€ 71-85 per uur
24-40 uren per week
Manager finance & control Finance manager Financial controller

Kennis & Vaardigheden

Exact Excel Hyperion Microsoft Dynamics NAV Unit 4
Handel Logistiek / transport Olie, gas & energie Productie Retail Techniek Zakelijke dienstverlening
Activity based costing Budgettering Business control ERP-implementatie Financial analysis Financial control Forecasting Interne en externe rapportages Jaarrekeningenwerk Managementadvies Managementondersteuning Planning & control Project control Turnaround management
Nog niet ingevuld

Relevante werkervaring

Controller Benelux

Sims Recycling Solutions B.V. (recycler elektronische apparatuur) in Eindhoven
september 2014 tot augustus 2017

Taken en verantwoordelijkheden

  • Zorgdragen voor maandafsluiting, diverse bedrijfsanalyses maken, KPI's opstellen en bijhouden, kostprijsberekening voor 8 machinelijnen en handmatige bewerking. 
  • Kosten/opbrengsten en investeringsbudgetten opstellen, jaarrekeningen schrijven voor NL en BE. FX hedging (voor NL) en metal hedging (voor Europa) administratie voeren. 
  • Aangifte BTW, ICP, CBS, Intra en Extrastat. 
  • Vastleggen en stroomlijnen procedures financiële administratie. Lid MT, leidinggeven aan afdeling.

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.