Manager finance & control | Financieel adviseur

Persoonlijke gegevens

Als consultant heb ik veel bedrijven van binnen gezien en mogen helpen bij de verbetering van hun financiële organisatie en processen. Mijn passie en specialiteit ligt bij financieel modelleren, financial forecasting en (management) reporting. Ik bouw een financieel model of help een organisatie om dit zelf te doen. Dit model kan vervolgens gebruikt worden om bijvoorbeeld een bedrijfswaardering te maken, businesscases door te rekenen of de directe of indirecte liquiditeitsprognose op te stellen. Ik koppel de financiële gegevens moeiteloos aan de "big data" die binnen een bedrijf aanwezig is en toon indien relevant de verbanden aan tussen de data en de performance van het bedrijf om de belangrijkste KPI's vast te stellen. Meerdere entiteiten, consolidaties, B.V.’s en stichtingen, herfinancieringen en bedrijfsovernames, projectadministraties en voorraadadministraties, is me allemaal niet vreemd.
Wanneer ik op een opdracht zit streef ik er naar de organisatie altijd beter achter te laten dan dat ik deze aantrof. Dit doe ik door collega's te adviseren en te ondersteunen, processen te automatiseren, waarin ik te allen tijde alle stakeholders betrek.

01 01 2022
€ 86-100 per uur
32-40 uren per week
Manager finance & control Financieel adviseur Groupscontroller

Kennis & Vaardigheden

Afas Caseware Exact Exact Globe Excel Microsoft Dynamics NAV
Bouw & vastgoed Handel Logistiek / transport Maritieme diensten Olie, gas & energie Productie Techniek
Activity based costing Budgettering Business analysis Business control Business planning Consolidatie Corporate finance Due diligence Financial analysis Financial control Forecasting Interne en externe rapportages Jaarrekeningenwerk Management accounting Managementadvies Mergers & acquisitions Planning & control Project control Turnaround management Value based management
Dutch GAAP

Relevante werkervaring

Financieel Adviseur

Non-disclosed in Den Haag
april 2018 tot juli 2018

Taken en verantwoordelijkheden

Voor een onderneming (ca. €60m omzet) vanuit projecten afdministratie een forecastsysteem gemaakt, waarmee de liquiditeit ook op langere termijn voorspeld kan worden.

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.