Manager finance & control | Business controller

Persoonlijke gegevens

Pragmatische hands-on allround Business Controller met uitgebreide financiële en business ervaring in uiteenlopende branches, zowel nationaal als internationaal. Bewezen staat van dienst op het gebied van finance & control, projectmanagement, verandermanagement en people management bij zowel corporate als MKB organisaties. Het is mijn passie om bij organisaties het huis op orde te brengen en te houden, zodat ze in staat zijn om ambities te realiseren, continu te verbeteren en te groeien.

Naast een uitgebreide carrière als financial en controller leid ik inmiddels ruim 15 jaar prestatieverbeteringstrajecten in de breedste zin van het woord. Van het implementeren of slimmer inrichten van processen, systemen, werkwijzen en hulpmiddelen tot het in beweging krijgen van mensen bij veranderingen. Daarbij baseer ik wat er moet gebeuren op harde cijfers met als doel om het werk boeiender, klantvriendelijker en rendabeler te maken. Dit doe ik vanuit mijn bedrijfskundige kennis, brede managementervaring en specifieke expertise op het gebied van business control en performance improvement.

Passende rollen: Manager Finance & Control, Business Controller, Projectmanager, Business Analist en Verandermanager.

01 04 2022
€ 71-85 per uur
24-40 uren per week
Manager finance & control Business controller Projectcontroller

Kennis & Vaardigheden

Afas Exact Excel Microsoft Dynamics AX Oracle SAP
Farmacie Handel Horeca & Toerisme ICT Logistiek / transport Maritieme diensten Olie, gas & energie Retail Telecommunicatie Zakelijke dienstverlening Zorg & welzijn
Budgettering Business analysis Business control Business planning Due diligence ERP-implementatie Financial analysis Financial control Forecasting Interne en externe rapportages Management accounting Managementadvies Managementondersteuning Mergers & acquisitions Planning & control Project control Riskmanagement Treasury Turnaround management
Dutch GAAP IFRS

Relevante werkervaring

Business Controller

CAK in Den Haag
april 2021 tot heden

Taken en verantwoordelijkheden

De implementatie van het 3 lines of defense model en de transitie van kolom gestuurde organisatie naar proces gestuurde organisatie mede vormgegeven vanuit de afdeling Control, met als specifieke domeinen ICT, CIO Office, Communicatie en Control. Daarnaast accountable voor de P&C producten Performance Management, Jaarplan & Begroting en Informatievoorziening.

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.