Manager finance & control | Financieel directeur/CFO

Persoonlijke gegevens

Gedreven en resultaatgerichte financiële professional die vanuit kwaliteit en mensgerichtheid handelt en zijn verantwoordelijkheid neemt. Ik ben analytisch sterk, gericht op het beheersen van bedrijfsrisico’s, pragmatisch vanuit de inhoud, loyaal, daadkrachtig, no-nonsense en een toegankelijk persoon voor alle niveaus binnen de organisatie en externe partijen. Ik bouw graag (samen) aan de verdere ontwikkeling van de organisatie en stimuleer de ontwikkeling van anderen.

Bij verschillende organisaties ben ik verantwoordelijk geweest in de rol van (lijn)manager als projectmanager voor realisatie van verbeter/implementatie trajecten op het gebied van finance en fiscaal in combinatie met IT.

22 08 2022
€ 101-115 per uur
0-40 uren per week
Manager finance & control Financieel directeur/CFO Financial controller

Kennis & Vaardigheden

Exact Excel Hyperion Microsoft Dynamics NAV SAP Visio
Accountancy Bouw & vastgoed Financiële instellingen Olie, gas & energie Productie Verzekeringswezen Zakelijke dienstverlening
Activity based costing Business control Business planning Corporate finance Due diligence ERP-implementatie Financial audit Financial control Interne en externe rapportages Management accounting Managementadvies Managementondersteuning Planning & control Project control Tax-accounting Turnaround management
Basel II Dutch GAAP IFRS Solvency II US GAAP

Relevante werkervaring

Opzetten (internationale) opleidingen Tax control voor bestuurders Erasmus Universiteit (part-time)

Erasmus Universiteit in Rotterdam
maart 2018 tot heden

Taken en verantwoordelijkheden

De volgende programma’s zijn ontwikkeld:

  • Tax control voor bestuurders, RvC en directieleden in het Executive managementprogramma van ESAA (Erasmus universiteit) (eerste cursus najaar 2015, dagvoorzitter (2015 – 2019).
  • Tax control voor bestuurders van Maatschappelijke organisaties (eerste cursus najaar 2017, dagvoorzitter (2016 – 2019).
  • Tax audit voor auditors (2019)

Eind 2018 zijn we gestart met het ontwikkelen van een internationale Tax control opleiding voor financials (2018 – heden). 

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.