Hoofd administratie | Finance manager

Persoonlijke gegevens

Ervaren Finance professional met ruim aantal jaren werkervaring binnen het vakgebied van Finance & Control. Ervaren gebruiker van ERP systemen o.a. SAP, Exact, Accountview, Smart FMS, ... .

Ik ben gedreven en flexibel met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en energieke werkhouding en gericht op tijdig juiste en volledige cijfers. Ik zet mijn kennis van financieel management en ervaring met omgaan met de medewerkers en leidinggevenden in voor het zo snel mogelijk bereiken van de doelstellingen van de organisatie. Daarin ben ik flexibel maar vasthoudend en stressbestendig. Ik heb zin om een positieve bijdrage te leveren aan het financiële team.

Mijn huidige ambitie ligt met name op het gebied van kennis- en ervaringsoverdracht, zodat mijn collega’s sneller kunnen doorgroeien naar een hoger niveau. Zoals u ook in mijn bijgevoegd CV kunt zien heb ik mij vaker dienen aan te passen aan veranderende omstandigheden en daarmee een stap terug gedaan qua niveau waarop ik werkte. Dit is geen enkel probleem voor mij.

Tot slot wil ik graag meegeven dat ik bereid me voor een aantal jaar aan een organisatie/opdrachtgever te binden (tenminste 3-5 jaar) om zodoende structureel iets neer te zetten. Ik ben gewoon een bescheiden financiële collega zonder gedoe- en per direct beschikbaar.

15 10 2021
€ 31-55 per uur
16-40 uren per week
Hoofd administratie Finance manager Administrateur

Kennis & Vaardigheden

Accountview Exact Exact Windows Excel SAP
Accountancy Handel Media Olie, gas & energie Productie Telecommunicatie Zakelijke dienstverlening
AO/IB specialisme Budgettering Business analysis Business control Consolidatie Corporate finance ERP-implementatie Financial analysis Financial audit Financial control Forecasting In control statement Interne en externe rapportages Jaarrekeningenwerk Management accounting Managementadvies Managementondersteuning Operational audit Planning & control Project control Tax-accounting Treasury Value based management
Dutch GAAP IFRS US GAAP

Relevante werkervaring

Boekhoudkundig Medewerker (tijdelijk opdracht)

Eurostart Uitzendbureau in Den Haag
oktober 2019 tot december 2019

Taken en verantwoordelijkheden

Het verzorgen van alle voorkomende werkzaamheden op financieel administratief gebied.

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.