Groupscontroller | Manager finance & control

Persoonlijke gegevens

In de tien jaren dat ik als groepscontroller de spil in diverse organisaties ben geweest, heb ik deze bedrijven heringericht en voorloper gemaakt qua technologie, procesoptimalisatie en financiële gezondheid. Ik houd van innoveren en krijg energie wanneer kleine wijzigingen een groot efficiëntie voordeel geven. In een tijd waarin machines en informatietechnologische ontwikkelingen werk van mensen overnemen, moet je meebewegen. In die complexe transitie kom ik graag met simpele oplossingen, die juist ondersteunend zijn. Ik kan daarom niet wachten om organisaties klaar te stomen voor de toekomst!

07 04 2021
€ 71-85 per uur
8-28 uren per week
Groupscontroller Manager finance & control Finance manager

Kennis & Vaardigheden

Accountview Exact Exact Globe Exact Windows Excel SAP Unit 4
ICT Logistiek / transport Media Olie, gas & energie Onderwijs Overige non-profit
Activity based costing Budgettering Business analysis Business control Business planning Consolidatie ERP-implementatie Financial analysis Financial audit Financial control Forecasting In control statement Interne en externe rapportages IT audit Jaarrekeningenwerk Management accounting Managementadvies Managementondersteuning Mergers & acquisitions Operational audit Planning & control Project control Risk & compliance Value based management
Dutch GAAP IFRS

Relevante werkervaring

Finance Manager

Tumult in Amsterdam
mei 2019 tot heden

Taken en verantwoordelijkheden

Eindverantwoordelijk voor alle financiën binnen Tumult. Daarnaast heb ik Exact Online heringericht en diverse systemen aan elkaar gekoppeld. Opstellen van rapportages voor de directie voor de korte en lange termijn. Daarnaast heb ik bij Tumult een bedrijf splitsing verzorgd en een daaraan gerelateerde reorganisatie. De rol kenmerkt zich door pro actief mee te praten, mee te denken en te adviseren op directie niveau. Gezien het formaat van de organisatie verzorg ik alle financiële controles en aansluitingen en stuur ik waar nodig bij. 

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.