Financieel medewerker | Assistent accountant

Persoonlijke gegevens

Samenwerken, samen sparren en van elkaar leren geeft mij energie. Ik ben geen traditionele boekhouder. Hoewel ik graag in de cijfers duik is het menscontact voor mij een belangrijk onderdeel. Een probleem of onduidelijkheid geeft mij altijd een bepaalde fanatieke gedrevenheid om ergens in te duiken en eventuele kennis die ik mis aan te vullen.

In mijn werkzaamheden hou ik mij grotendeels bezig met het dagdagelijks administratief werk. Ervoor zorgen dat er geen achterstand is zodat er gestuurd kan worden op cijfers. Daarnaast het verzamelen en ordenen van alle gegevens voor bijvoorbeeld een complete aangifte inkomstenbelasting.

01 10 2020
€ 31-55 per uur
4-20 uren per week
Financieel medewerker Assistent accountant Assistent controller

Kennis & Vaardigheden

Afas Excel Twinfield
Handel Onderwijs Retail Zakelijke dienstverlening
Financial control Managementondersteuning
Nog niet ingevuld

Relevante werkervaring

Eigenaar

Eigen Kantoor in Zwolle
november 2018 tot heden

Taken en verantwoordelijkheden

Ik creëer ruimte voor mensen en organisaties zodat zij optimaal hun creativiteit, passie of ambitie kunnen manifesteren. Ik doe dat door inzicht te creëren op het financiële vlak en door de administratie deels of geheel uit handen te nemen.

Ik werk door het hele land en regelmatig op locatie om de organisaties achter de cijfers te leren kennen. Door gebruik te maken van de huidige (online) technologieën en goed af te stemmen op de behoeftes wil ik een waardevolle en toekomstbestendige samenwerking creëren.

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.