Financieel directeur/CFO | Finance manager

Persoonlijke gegevens

Binnen organisaties word ik gezien als stevige business partner voor een directie of MT. Ik ben analytisch en communicatief sterk en stel zaken met durf en lef aan de kaak. Ik zoek steeds naar een duurzame oplossing en ga daarbij naar de kern van het probleem. Het continu zoeken naar verbetermogelijkheden binnen processen, teams en medewerkers zijn mijn passie, waarmee ik high performance leadership vorm geef.

Ik ben getraind en door de wol geverfd in de complexiteit van grote, complexe internationale projecten, waarin alle facetten en disciplines binnen bedrijven samenkomen om topprestaties te leveren. Stakeholdermanagement, risicomanagement, changemanagement, financial- en teammanagement en communicatie waren daarin mijn werkvelden.

Ik heb in diverse rollen gewerkt met verschillende managementmethodieken en kan deze waar nodig toepassen. Klantfocus en het leveren van (toegekende) klantwaarde is voor mij en mijn team altijd een vanzelfsprekendheid en het uitgangspunt voor het verbeteren van klantbeleving.

De laatste jaren heb ik mij met name als interim manager beziggehouden op het snijvlak van Finance/Operations en leiderschap en heb als zodanig op meerdere niveaus en binnen verschillende organisaties kunnen meesturen naar een betere werkomgeving en resultaat.

Uw medewerkers en teams hebben mijn aandacht, waardoor deze beter gaan functioneren.

01 04 2021
€ 86-100 per uur
32-40 uren per week
Financieel directeur/CFO Finance manager Manager finance & control

Kennis & Vaardigheden

Exact Globe Excel SAP
Bouw & vastgoed Financiële instellingen Semi-overheid Telecommunicatie Zakelijke dienstverlening
Activity based costing Budgettering Business analysis Business control Business planning Due diligence Forecasting Jaarrekeningenwerk Management accounting Managementadvies Managementondersteuning Planning & control Project control Riskmanagement
Basel II Solvency II

Relevante werkervaring

Teammanager FSS Accounting

Leven & Pensioenen Vivat in Amstelveen
november 2018 tot heden

Taken en verantwoordelijkheden

  • Verantwoordelijk voor het financiële jaarwerk.
  • Herinrichten van de afdeling inclusief bijbehorende processen. 
  • Met de afdeling werken naar een High Performing Team. 
  • Opstarten van IFRS17 project, alsmede richting geven aan het oplossen van tussenrekeningen- en RC problematiek.

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.