Financieel directeur/CFO | Financial controller

Persoonlijke gegevens

Ik heb ruime werkervaring op diverse finance en management functies binnen enkele organisaties. Ik heb me binnen de diverse functies verder kunnen ontwikkelen waardoor ik buiten de financiƫle opleiding een bedrijfsbrede ervaring heb opgedaan en hier ook een sturende rol in kan spelen. Ik ben gewend om als sparringspartner van een DGA te werken. Ik heb hierdoor een behoorlijke assertiviteit ontwikkeld wat mij onderscheid van de standaard Financials.

Daarnaast heb ik relevante werkervaring opgedaan als eindverantwoordelijke voor HR, ICT en Inkoop, waardoor ik mijzelf kan omschrijven als een ambitieuze, hands- on doorzetter die goed in staat is om een team met medewerkers te motiveren tot het behalen van doelstellingen. Ik heb tevens internationale ervaring met vestigingen in het buitenland. Ik ben hands-on en doordat ik makkelijk contacten leg goed in staat om de afdelingssamenwerkingen te verbeteren/optimaliseren.
Indien u een Controller, Financieel Manager, CFO of Financieel / Operationeel Directeur zoekt die zeker ook geĆÆnteresseerd is in de business van uw bedrijf, ben ik voor u de juiste persoon.

20 december 2016
€ 71-85 per uur
36-40 uren per week
Financieel directeur/CFO Financial controller Business controller

Kennis & Vaardigheden

Exact Exact Globe Exact Windows Excel Hyperion Microsoft Dynamics NAV Twinfield
Bouw & vastgoed Handel ICT Logistiek / transport Productie Retail Verhuur
AO/IB specialisme Budgettering Business control Business planning Consolidatie Corporate finance ERP-implementatie Financial control Interne en externe rapportages Management accounting Managementadvies Managementondersteuning Planning & control Project control Riskmanagement Treasury Turnaround management
Nog niet ingevuld
Nederlands Engels Duits

Relevante werkervaring

Interim Manager / Operationeel Directeur

Dejo Metaalindustrie in Wolvega
april 2016 tot november 2016

Taken en verantwoordelijkheden

Verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van Dejo Metaalindustrie en de reorganisatie van de productieafdeling en herschikking van werkvoorbereiding en sales.

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u ingelogd te zijn.
Direct inloggen