Financieel directeur/CFO | Risk manager

Persoonlijke gegevens

Ik ben een selfstarter. Neem initiatief, denk- en werk oplossingsgericht. Geen financial pur sang, maar focus op strategie en ontwikkeling. Dat zijn termen die anderen aan mij toedichten.
Programma- en projectmatig sterk, helpend, politiek sensitief zonder mijn onafhankelijkheid te verliezen.
Goede communicatie in de organisatie speelt daarin voor mij een heel belangrijke rol.
Die ruimte krijgen vind ik een voorwaarde voor een organisatie om boodschappen van elkaar te ontvangen en naar elkaar over te brengen, in welke vorm dan ook.

Het leiden (lees: het als leidinggevende ondersteunen) van mensen is denken in en werken aan deze bewegingen. Verbindingen leggen en partijen meekrijgen door te vragen: “Wat heb jij van mij nodig om jou een stap verder te brengen?” Soms op micro, dan weer op macro niveau.

01 juli 2018
€ 101-115 per uur
40-40 uren per week
Financieel directeur/CFO Risk manager Manager finance & control

Kennis & Vaardigheden

Accountview Caseware Exact Exact Globe Exact Windows Excel Microsoft Dynamics NAV SAP SAP Fico Visio
Accountancy Bouw & vastgoed Farmacie Handel Olie, gas & energie Onderwijs Overheden Overige non-profit Productie Retail Semi-overheid Verzekeringswezen Zakelijke dienstverlening Zorg & welzijn
Activity based costing AO/IB specialisme Budgettering Business analysis Business control Business planning Due diligence Financial analysis Governance Management accounting Managementadvies Managementondersteuning Mergers & acquisitions Planning & control Project control Risk & compliance Riskmanagement Treasury Turnaround management Value based management
Basel II Dutch GAAP SOX
Nederlands Engels Duits

Relevante werkervaring

Financieel directeur

Stepping Stones Home & Care in Oosterbeek
februari 2018 tot heden

Taken en verantwoordelijkheden

Ik heb het besluit genomen om toe te treden tot de directie van Stepping Stones Home & Care BV. 

Ik wil daarmee een bijdrage leveren om de missie, de visie en daarmee ons werk in de villa's waar te maken. Die is er op gericht om ouderen die geconfronteerd worden met dementie in die levensfase bij te staan, met welzijn en 24/7 - zorg. Wij mogen bij hen "gast" zijn in één van de appartementen van onze villa's. 

Wij hebben als doel om het aantal villa's binnen Nederland uit te breiden, om daarmee meer ouderen ruimte te bieden. Daarbij is onze aanpak van welzijn en zorg voor velen van bijzondere toegevoegde waarde. 

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u ingelogd te zijn.
Direct inloggen