Financieel directeur/CFO | Business controller

Persoonlijke gegevens

Ik ben een senior manager met brede ervaring en bewezen track record in de financiële dienstverlening/Retail/ICT met als aandachtsgebieden; Finance & Control, Risk, Change- en Projectmanagement. In staat om vanuit de een heldere visie een onderneming/organisatie te professionaliseren, uit te bouwen en aan te sturen waarbij een sterke klant(business)focus en resultaatgerichtheid belangrijke succesfactoren zijn. Mensgericht. Succesvol in het doorvoeren van (organisatie)veranderingen door effectief stakeholder management, transparantie, daadkracht, open communicatie en leiderschap.

Kenmerken
Persoonlijkheid; gedreven, integer, open en positieve instelling, betrokken bij het werk, mensgericht, als team presteren, anderen laten stralen. Presteert optimaal in een professionele organisatie met ambitie om de beste te willen zijn.

Kracht; leiden en inspireren van mensen/teams vanuit een heldere visie en strategie, daadkracht, analytisch, helikopter view, klant- en resultaatgericht. Organisatie sensitief en sociaal vaardig. In staat om zaken vanuit verschillende invalshoeken te benaderen, op te bouwen en te structureren.

01 06 2018
€ 101-115 per uur
0-40 uren per week
Financieel directeur/CFO Business controller Manager finance & control

Kennis & Vaardigheden

Afas SAP Fico
Accountancy Financiële instellingen ICT Retail Zakelijke dienstverlening
Business control Business planning Financial analysis Financial control Forecasting Interne en externe rapportages Management accounting Managementadvies Planning & control Project control Risk & compliance Turnaround management
Dutch GAAP

Relevante werkervaring

Algemeen Directeur (CEO)

Marshoek BV in Houten
mei 2013 tot februari 2017

Taken en verantwoordelijkheden

Marshoek is een financieel Retailspecialist (Fte 100+) die meer te bieden heeft dan cijfers en rapporten. Marshoek ondersteunt franchisegevers en franchisenemers met het optimaliseren en uitvoeren van administratieve diensten, outsourcing van salarisadministratie, advisering, financiering, coaching, opleiding, training, benchmarking en managementrapportagetools.
Eindverantwoordelijk voor de gehele bedrijfsvoering van de Marshoek Groep (incl. alle werkmaatschappijen) met directe aansturing van de Finance, HRM en IT- afdeling.

Bij Marshoek heb ik o.a.: 

  • een autonome en duurzame groei van de omzet en het resultaat gerealiseerd
  • door introductie van nieuwe producten en diensten de businesspropositie versterkt en het verdienmodel weten te verbeteren/verbreden
  • door het aanboren van nieuwe markten het potentieel van de onderneming verder laten groeien
  • een professionalisering en verandering van de organisatie(cultuur), incl. nieuw HR beleid, doorgevoerd

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.