Financieel directeur/CFO | Finance manager

Persoonlijke gegevens

Ik ben ruim 40 jaar werkzaam in de (financiële) dienstverlening en advisering aan het midden- en kleinbedrijf, land- en (glas)tuinbouw en bij overheidsinstellingen. Daarbij bekleedde ik vrijwel steeds posities in het senior (financieel) management, maar ook heb ik ruime ervaring als management consultant, interim- en projectmanager.

Naast vervullen van going concern, interim- en projectmanagement functies houd ik me bezig met het adviseren bij reorganisaties, fusies, herstructureren van kredietportefeuilles, strategieformulering en -implementatie, persoonlijke begeleiding, coaching, etc. Ook heb ik veel ervaring met het leven en werken met verschillende culturen, zowel nationaal als internationaal. Investeren in mensen, aandacht en open communicatie zijn daarbij volgens mij de sleutel tot succes.

Mensen en organisaties uitdagen in hun creativiteit, het beste uit ze naar boven halen. (Internationaal) Samenwerken en ook nieuwe ontwikkelingen stimuleren met de klant/ondernemer als uitgangspunt.

15 11 2021
€ 101-115 per uur
32-40 uren per week
Financieel directeur/CFO Finance manager Manager finance & control

Kennis & Vaardigheden

Afas Exact Excel Unit 4
Financiële instellingen FMCG Handel Logistiek / transport Overige non-profit Retail Verzekeringswezen Zakelijke dienstverlening
Budgettering Corporate finance Due diligence Financial analysis Governance Interne en externe rapportages Management accounting Managementadvies Managementondersteuning Mergers & acquisitions Planning & control Turnaround management
Basel II IFRS Solvency II

Relevante werkervaring

Projectmanager

.. in Gelderland
juni 2018 tot heden

Taken en verantwoordelijkheden

Het ondersteunen van een melkveebedrijf in haar relatie met de huisbankier om een einde te maken aan de haar toegekende status ‘bijzonder beheer relatie’. Waarbij ook het corrigeren en rechttrekken van een derivatenpositie als afdekking van de financiering een onderdeel is. 

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.