Financieel directeur/CFO | Finance manager

Persoonlijke gegevens

Ik ben een stevige financieel professional met een zeer brede ervaring. Mijn ervaring heb ik opgedaan in zowel leidinggevende als uitvoerende rollen in een grote verscheidenheid aan organisaties qua omvang, aard en branches.

Met name op het snijvlak tussen Finance, ICT en Business heb ik meerwaarde door een verbindende rol in te vullen. Met mijn kennis, ervaring en belangstelling ben ik in staat om met de verschillende disciplines te communiceren, te begrijpen en vooral begrip te kweken.

Ik weet medewerkers en organisaties in beweging te krijgen en tot veranderingen te bewegen. Dit geldt zowel voor nieuwe systemen als systeem aanpassingen, verbeterde en nieuwe processen en procedures en meer ingrijpende reorganisaties.

01 01 2022
€ 86-100 per uur
0-40 uren per week
Financieel directeur/CFO Finance manager Business controller

Kennis & Vaardigheden

Accountview Cognos Exact Excel Hyperion Microsoft Dynamics NAV SAP Visio
Accountancy Financiële instellingen FMCG Handel Logistiek / transport Onderwijs Overheden Verzekeringswezen Zakelijke dienstverlening Zorg & welzijn
Business control Consolidatie ERP-implementatie Financial analysis Financial audit Financial control Forecasting Interne en externe rapportages Management accounting Managementondersteuning Mergers & acquisitions Planning & control Turnaround management
Basel II Dutch GAAP IFRS Solvency II

Relevante werkervaring

Business Analist

Zilveren Kruis in Leusden
januari 2017 tot november 2019

Taken en verantwoordelijkheden

Reguliere werkzaamheden Business Analist.

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.