Financieel directeur/CFO | Finance manager

Persoonlijke gegevens

Ik ben ambitieus en gedreven. Vanuit deze ambitie wil ik continu verbeteren en ik heb laten zien dat ik in staat ben mensen en organisaties beter te laten presteren en processen te optimaliseren. Ik denk in kansen en oplossingen, uitgaande van de kerncompetenties van mens en organisatie. Ik voel mij thuis in een informele organisatie met een no-nonsense werkaanpak.

Ik heb een ruime ervaring in management en finance in een internationale beursgenoteerde omgeving. Vanaf 2014 ben ik actief als zelfstandig finance specialist.

20 11 2017
€ 101-115 per uur
8-32 uren per week
Financieel directeur/CFO Finance manager Business controller

Kennis & Vaardigheden

Cognos Excel Microsoft Dynamics AX Unit 4
Accountancy Bouw & vastgoed Handel ICT Productie
Activity based costing Budgettering Business analysis Business control Business planning Consolidatie Due diligence ERP-implementatie Financial analysis Financial control Forecasting Interne en externe rapportages Jaarrekeningenwerk Management accounting Managementadvies Managementondersteuning Mergers & acquisitions Planning & control Project control Turnaround management
IFRS

Relevante werkervaring

Projectmanager bedrijfsfusie

Isocab - Isobar NV in Kortrijk
augustus 2016 tot heden

Taken en verantwoordelijkheden

Projectleider bij de fusie tussen twee producenten van koel- en vriescellen. Beide bedrijven zijn gevestigd in de omgeving Kortrijk (België). De fusie betreft het volledig integreren van beide organisaties en het samenvoegen van het assortiment. Onderdeel van het project is de implementatie van Dynamics AX. Bij het bedrijf werken circa 250 medewerkers.

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.