Financieel directeur/CFO | Groupscontroller

Persoonlijke gegevens

Ervaren Finance Professional met ruime (internationale) management ervaring. Naast de financiële functie ook heb ik ook ervaring met HR- en algemeen management-aspecten. Mijn management stijl is verbindend en coachend. Benader zaken analytisch en ga waar nodig tot in detail. Ik ben gericht op het zoeken naar toegevoegde waarde en ben creatief in het vinden van oplossingen. Heb ervaring met turn-around projecten om van daaruit weer toegevoegde waarde te creëren voor de klant en aan de organisatie te bouwen.

11 10 2021
€ 86-100 per uur
8-40 uren per week
Financieel directeur/CFO Groupscontroller Business controller

Kennis & Vaardigheden

Accountview Exact Windows Excel Microsoft Dynamics NAV
Handel Logistiek / transport Maritieme diensten Productie Techniek
Budgettering Business control Business planning Consolidatie Financial analysis Financial control Forecasting Management accounting Managementadvies Mergers & acquisitions Planning & control Turnaround management
Nog niet ingevuld

Relevante werkervaring

Interimmanager

Eigen Kantoor in Nederland
juni 2015 tot heden

Taken en verantwoordelijkheden

Diverse rollen als interim manager en bedrijfsadviseur vervuld in de industrie, handel en dienstverlening. Vaak voor bedrijven die bij bijzonder Beheer zaten of in een volgende groeifase waren gekomen. Meestal zijn dit ondernemingen die problemen met de liquiditeit hebben. Mijn eerste prioriteit is dan eerst de liquiditeit inzichtelijk krijgen en daarna verbeterplannen maken. In die gevallen waar de organisatie niet genoeg expertise had ook uitvoering geven aan de implementatie.

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.