Financieel directeur/CFO | Financial controller

Persoonlijke gegevens

Part time Interim CFO, adviseur of senior finance met ruime ervaring. Registeraccountant. Breed inzetbaar. Ook betrokken bij begrotingen, planning en control, overnames, financiering, en advies daarover. Hands on en pro actieve finance professional op het gebied van maandrapportages, analyses, begrotingen, ondersteuning van de administratieve organisatie.

Voorbereiden en opstellen van jaarrekeningen, verzorgen van de aangiften omzetbelasting en vennootschapsbelasting, contacten met accountants en verzekeraars, wagenparkbeheer en administratieve ad hoc werkzaamheden (bijvoorbeeld in het kader van overname of herstructurering).
Doe checks en zorg voor goede rapportages, of doe delen van de administratie zelf.
Daartoe beschik ik over boekhoudervaring en kennis van o.a. Xero, Exact, Unit 4, Quickbooks, Reeleezee, Accountview en ben snel thuis in andere software.
Achtergrond als ondernemer en werknemer in de accountancy en het bedrijfsleven. Heb financiele functies bekleed in diverse branches (Leasing, Retail, Vastgoed en interim werk). Afgestudeerd als Registeraccountant.
Serieus als het moet, vaak op zoek naar de verbindende factor met humor als middel.

02 01 2023
€ 101-115 per uur
4-24 uren per week
Financieel directeur/CFO Financial controller Accountant RA

Kennis & Vaardigheden

Accountview Afas Exact Exact Globe Excel Hyperion Twinfield Unit 4
Accountancy Bouw & vastgoed Financiële instellingen FMCG Handel Media Productie Verhuur Zakelijke dienstverlening
Budgettering Business analysis Business control Business planning Consolidatie Financial analysis Financial control Forecasting Interne en externe rapportages Jaarrekeningenwerk Management accounting Managementondersteuning Mergers & acquisitions Planning & control Tax-accounting Treasury
Dutch GAAP IFRS

Relevante werkervaring

Interim Financial

Zelfstandig in 's-Hertogenbosch
september 2017 tot heden

Taken en verantwoordelijkheden

Verantwoordelijk voor management rapportage, opzetten begrotingen, opzetten en verzorgen van een complete administratie alsmede deelgebieden.

Daarnaast het  voorbereiden en verzorgen van jaarrekeningen en belastingaangiften en salarisverwerking alsmede contacten met de accountant en verzekeraars, wagenparkbeheer en administratieve ad hoc werkzaamheden. 

Ik stuur de boekhouding aan, doe checks en zorg voor periodieke rapportages, of doe de hele administratie zelf. Daartoe beschik ik over boekhoudervaring en kennis van o.a. Xero, Exact, Unit 4, Quickbooks, Excel en ben snel thuis in andere software.

Dit doe ik voor een diversiteit aan klanten, uiteenlopend van 1 dag per maand tot 3 dagen per week, al dan niet op interim basis.

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.