Financieel directeur/CFO | Manager finance & control

Persoonlijke gegevens

Als management en finance professional combineer ik een stevige, zakelijke focus op resultaat met een oprechte betrokkenheid op teamdynamiek en individuele ontwikkeling.

Ik ben opgeleid als Registeraccountant met de specialisatie Management & Organisatie (Nyenrode) met jarenlange ervaring in senior financieel management en bestuur. Omdat ik ook trainer/coach ben neem ik als extra’s mee: individuele coachingsvaardigheden en effectieve teamontwikkelingstrajecten.

Ik werk graag aan strategische opdrachten die brede ervaring vragen in niet alleen finance maar ook strategie en HR. Ik ben vertrouwd met wat dat vereist, zowel in de relatie met een bestuur / CEO als met een team op de werkvloer. Door jarenlange internationale ervaring werk ik net zo makkelijk in het Engels als in het Nederlands.

01 03 2022
€ 101-115 per uur
16-32 uren per week
Financieel directeur/CFO Manager finance & control Hoofd administratie

Kennis & Vaardigheden

Exact Excel
Accountancy Onderwijs Overheden Overige non-profit Semi-overheid
Business analysis Business planning Consolidatie Corporate finance ERP-implementatie Forecasting Jaarrekeningenwerk Management accounting Managementadvies Planning & control Project control
Nog niet ingevuld

Relevante werkervaring

Board of Directors - Finance

SPARK in Amsterdam
februari 2019 tot juni 2021

Taken en verantwoordelijkheden

Binnen de Board of Directors eindverantwoordelijk voor Finance in organisatie met budget 25 miljoen en werkzaam in 11 landen in Afrika, Midden-Oosten en Europa. 

Algemeen CFO werk plus verandermanagement in finance teams, managen decentralisatie naar lokale kantoren, implementatie nieuwe financiele software,

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.