Financieel directeur/CFO | Manager finance & control

Persoonlijke gegevens

Ervaren directeur in een internationale dynamische omgeving. Uitgerust met sterke business ervaring en analytische vaardigheden en in staat om organisaties naar een hoger niveau te brengen en te professionaliseren op een gestructureerde en gecontroleerde manier. Dit ondersteund door een zowel brede financiële als niet-financiële achtergrond.

01 01 2021
€ 86-100 per uur
24-40 uren per week
Financieel directeur/CFO Manager finance & control Finance manager

Kennis & Vaardigheden

Exact Exact Globe Excel SAP
Farmacie Productie
Activity based costing Budgettering Business analysis Business control Business planning Consolidatie Due diligence ERP-implementatie Financial analysis Financial audit Financial control Forecasting Governance Interne en externe rapportages Jaarrekeningenwerk Management accounting Managementadvies Managementondersteuning Mergers & acquisitions Planning & control Project control Risk & compliance Riskmanagement Turnaround management Value based management
Dutch GAAP SOX US GAAP

Relevante werkervaring

Interim CFO

Paper On The Rocks in Amersfoort
januari 2019 tot heden

Taken en verantwoordelijkheden

De papierindustrie is een van de grootste vervuilers ter wereld. Bossen vermalen en onvoorstelbare hoeveelheden water inslikken en vergeet niet de tonnen CO2-uitstoot die aan de mix zijn toegevoegd. Gelukkig zijn er goede alternatieven voor het grijpen. Daarom produceert Paper On The Rocks duurzame notitieboeken van steen en plantaardige afvalstoffen die geweldig zijn om aan te raken en ruiken, en zorgen voor een schrijfgevoel dat je nog nooit hebt ervaren. 

De opdracht bij Paper On The Rocks is het financieel ondersteunen en adviseren in de breedste zin van het woord.

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.