Financieel directeur/CFO | Groupscontroller

Persoonlijke gegevens

Ik ben een hands-on change en financieel manager met uitgebreide ervaring in Finance, IT en procesoptimalisatie. Ik heb meer dan 20 jaar ervaring in lijnfuncties en grote programma’s in bedrijven in verschillende sectoren zoals TNT, Geodis en Corporate Fashion Services.

Ik heb bij verschillende bedrijven de stuurinformatie, financiële rapportageprocessen en producten op een aanzienlijk hoger plan gebracht. Ik ken de dynamiek van bedrijfsonderdelen in een holding structuur en heb op beide niveaus resultaten neergezet. In performance management heb ik werkkapitaalverbeteringen doorgevoerd, omvangrijke kostenreducties gerealiseerd door vereenvoudigingen van processen en bij Geodis wereldwijd risk management geïmplementeerd.

Ik ben een echte doener. Het motiveert me om met de organisatie resultaten neer te zetten en ik aarzel niet om aan te pakken. Ik ben een self starter, altijd op zoek naar kansen en ik stel hoge eisen aan mezelf. Medewerkers werken graag met me. Ik zorg ervoor dat de organisatie leert van mijn ervaring en dat na mijn vertrek blijvende resultaten zijn gerealiseerd.

Mijn achtergrond is economie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam aangevuld met een CMA opleiding (Certified Management Accountant). Verder schrijf ik regelmatig weblogs en werk ik aan een publicatie over de managementmethoden en -technieken die ik heb toegepast en ontwikkeld.

01 06 2021
€ 116-130 per uur
8-40 uren per week
Financieel directeur/CFO Groupscontroller

Kennis & Vaardigheden

Exact Excel Hyperion SAP Visio
Logistiek / transport Semi-overheid Zakelijke dienstverlening
Activity based costing AO/IB specialisme Budgettering Business analysis Business control Business planning Consolidatie Corporate finance Due diligence Financial control Forecasting Governance IFRS implementatie Interne en externe rapportages Management accounting Managementadvies Managementondersteuning Mergers & acquisitions Operational audit Planning & control Risk & compliance Riskmanagement Turnaround management Value based management
IFRS SOX

Relevante werkervaring

Zelfstandig Ondernemer

Management B.V. - kantoor in Rotterdam
januari 2013 tot heden

Taken en verantwoordelijkheden

Ecclis BV en Add2MyBox BV (2013-nu): digitale en logistieke oplossingen voor het verkorten van het distributiekanaal van producent naar consument 

Independent Insurances (2016-2017): ‘ontwrichtend’ business model voor verzekeringen en overige financiële diensten

Startups: advies en ondersteuning van diverse bedrijven waaronder PortXL van het Havenbedrijf Rotterdam

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.