Financieel directeur/CFO | Manager finance & control

Persoonlijke gegevens

Ik ben een energieke, enthousiaste, pragmatische, strategisch en operationele breed inzetbare finance professional. Een ervaren en ondernemende interimmanager en consultant op het gebied van financieel management en control. Een financieel generalist met een accountancy achtergrond die organisatiebeheersing en de inrichting en werking van de financiële functie als kernkwaliteit heeft.
Een gedreven en resultaatgerichte peoplemanager, die zowel top down als bottom up kan opereren en grote lijnen vertaalt naar praktische invulling. Ruime ervaring in leidinggeven aan financiële afdelingen, kwartiermaken, verandertrajecten, business planning, rapportage, management informatie, implementatie en aanpassing van (it)systemen en processen. Uitgebreide profit en not for profit ervaring in diverse sectoren. Parttime CFO / Manager Finance & Control / Controller / adviseur.

15 12 2021
€ 101-115 per uur
16-32 uren per week
Financieel directeur/CFO Manager finance & control Business controller

Kennis & Vaardigheden

Accountview Exact Exact Globe Exact Windows Excel Microsoft Dynamics NAV SAP SAP Fico Twinfield
Accountancy Handel ICT Olie, gas & energie Onderwijs Overige non-profit Productie Retail Techniek Zorg & welzijn
Activity based costing AO/IB specialisme Budgettering Business analysis Business control Business planning Corporate finance Due diligence Financial analysis Financial control Forecasting Interne en externe rapportages Jaarrekeningenwerk Management accounting Managementadvies Managementondersteuning Planning & control Project control Risk & compliance Riskmanagement Treasury Turnaround management
Dutch GAAP IFRS

Relevante werkervaring

CFO

Laeq Health BV in Enschede / Univ. Twente
december 2015 tot heden

Taken en verantwoordelijkheden

Grote uitdaging om op het gebied van ‘photobiomodulatie’ een intranasale low level aser voor thuisgebruik te vermarkten met bijzondere resultaten op het gebied van immuunsysteem, diabetes etc. Na een jaar van productontwikkeling, marktverkenning, is het product als E-health toepassing op de markt gekomen. Momenteel testen meerdere internationale partijen de toepassing. Totale organisatie staat en is klaar. Daarom nu tijd voor overige opdrachten.

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.