Financieel directeur/CFO | Manager finance & control

Persoonlijke gegevens

Aanpakken, doorpakken en resultaten boeken. Daar sta ik voor. Analytisch ben ik sterk, kom afspraken na en maak zaken concreet. Ik ben een professional met kennis en relevante hands-on ervaring in risk management en de volledige financiële functie (treasury, business control, financial control, reporting en tax). Daarbij breng ik humor, enthousiasme, een frisse blik en ondernemerschap. Ik zie kansen, bedreigingen en zet dit om in concrete stappen.

Handen uit de mouwen: willen = kunnen = doen

Beschikbaar als interim professional
* General management
* Finance management: CFO / Financieel Directeur / Finance Manager
* Financial Planning & Analysis / Business control
* Financial control / Reporting
* Transformations / Digitalisation of finance

Sparring partner voor directie
Ik weet wat het is en hoe het voelt om eindverantwoordelijk te zijn. Als directeur wilt u soms sparren over uw organisatie, strategie of financiële onderwerpen. Ik breng inzichten, kennis van buiten en een frisse blik. Ik geef u graag nieuwe ideeën, oplossingen, een perspectief en een luisterend oor.

Beschikbaar: ongeveer 32 uur per week

01 01 2022
€ 131-145 per uur
4-32 uren per week
Financieel directeur/CFO Manager finance & control Groupscontroller

Kennis & Vaardigheden

Afas Excel Hyperion Unit 4
Accountancy Financiële instellingen Handel ICT Media Olie, gas & energie Verzekeringswezen Zakelijke dienstverlening
AO/IB specialisme Budgettering Business analysis Business control Business planning Consolidatie Corporate finance Due diligence ERP-implementatie Financial analysis Financial control Forecasting Governance IFRS implementatie In control statement Interne en externe rapportages Jaarrekeningenwerk Management accounting Managementadvies Managementondersteuning Mergers & acquisitions Planning & control Project control Risk & compliance Riskmanagement Tax-accounting Treasury Turnaround management
Dutch GAAP IFRS SOX US GAAP

Relevante werkervaring

Interim CFO

LeasePlan in Warschau
juni 2019 tot heden

Taken en verantwoordelijkheden

Situatie en organisatie:

Bij LeasePlan Poland en is een re-structurering van het Management Team. Sinds maart 2019 zit er een nieuwe Managing Director en de Finance Director is in juni 2019 aangezegd. Er is een (Finance) Transformation nodig en een interim CFO voor continuïteit. LeasePlan Poland: 170FTE en omzet EUR 200 Mln. Aandeelhouder: LeasePlan Corporation NV.

Taak/Opdracht:

Verantwoordelijk voor Finance Transformation: zorgen voor betrouwbaarheid, efficiency en effectiviteit van de Finance functie met betrekking tot actuals en forecasting Finance Transformation heeft 3 pijlers: Control (build/improve), Cooperate (zorgen dat binnen en met andere teams beter samen wordt gewerkt) en Create (zorgen voor betere efficiency en effectiviteit). Belangrijk onderdeel is ook het bouwen aan het team.

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.