Financieel directeur/CFO | Manager finance & control

Persoonlijke gegevens

Ondernemers ondersteunen met succesvol ondernemen, vanuit passie helpen om ondernemers hun droom waar te laten maken.
Met vijfentwintig jaar ervaring in de Retail sector, zowel in commerciële functies, vastgoed, maar bovenal in financiële management en directiefuncties. Met een breed takenpakket naast de meer gebruikelijke taken en verantwoordelijkheden op financieel en administratief gebied. De belangrijkste aandachtsvelden waren strategisch advies aan de directie, bedrijfswaarderingen, aan- en verkoop van winkels, financieringsstructuren en arrangementen, investeringsberekeningen en franchise zaken.

19 12 2021
€ 86-100 per uur
4-8 uren per week
Financieel directeur/CFO Manager finance & control Business controller

Kennis & Vaardigheden

Exact Excel JD Edwards Microsoft Dynamics NAV Twinfield Unit 4
FMCG Handel Retail Zakelijke dienstverlening
AO/IB specialisme Budgettering Business control Business planning Corporate finance Management accounting Managementadvies Managementondersteuning Project control Treasury Turnaround management
Nog niet ingevuld

Relevante werkervaring

Partner

Bedrijfskundig en Bancair Adviesbureau in Zeist
maart 2016 tot januari 2018

Taken en verantwoordelijkheden

  • Het leveren van ondersteunende diensten op het gebied van financieringsaanvragen, bedrijfswaarderingen en het begeleiden van aan- en verkoopprocessen.
  • Het (gezamenlijk) opstellen van bedrijfsplannen, het begeleiden van ondernemers in de realisatie van deze plannen tot het daadwerkelijk implementeren van deze plannen of het ondersteunen van de bedrijfsvoering door middel van interim-opdrachten.

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.