Financieel directeur/CFO | Finance manager

Persoonlijke gegevens

Interimmanager met een ruime ervaring op het gebied van Financieel en Commercieel management. Mijn ervaring heeft zich door de loop van de jaren ontwikkeld van een financial accounting naar een strategisch commercieel/financieel profiel.

Bij UNET (onderdeel van Eurofiber) werkzaam als (Interim) Financieel Directeur in deze rol samen met de algemeen directeur verantwoordelijk voor het strategisch en tactisch beleid van de onderneming. Onderdeel van mijn rol is het ontwikkelen en verder verbeteren van financiële en sales rapportage.
Eurofiber is in handen van private equity dit resulteert in zeer uitdagende groeidoelstellingen en zeer hoge eisen aan de financiële verslaglegging en in het bijzonder KPI rapportages. Laatste deel van de rol is integreren van de onderneming bij de moeder.

Mijn voorlaatste opdracht was bij Vodafone Global Enterprise. Als onderdeel van het managementteam waren wij verantwoordelijk voor de Global Accounts van Vodafone in Nederland. Een opdracht op het snijvalk van Finance en Sales waarbij ik vanuit mijn financiële kennis en expertise het commerciële sales team ondersteunde.

Ik kom het best tot mijn recht binnen een internationaal georiënteerde of een Start/Scale-up omgeving waar ik een ondernemende strategische uitdagingen mag oppakken. Ik vind het leuk om op een mensgerichte wijze draagvlak te creëren waardoor verbeter- en implementatietrajecten op een soepele manier binnen de organisatie tot stand komen

01 01 2022
€ 101-115 per uur
24-36 uren per week
Financieel directeur/CFO Finance manager Manager finance & control

Kennis & Vaardigheden

Caseware Exact Exact Globe Exact Windows Excel Hyperion JD Edwards Microsoft Dynamics NAV Oracle Visio
Accountancy FMCG Handel ICT Media Retail Techniek Telecommunicatie
Activity based costing Budgettering Business analysis Business control Business planning Consolidatie ERP-implementatie Financial analysis Financial audit Financial control Forecasting Interne en externe rapportages Jaarrekeningenwerk Management accounting Managementadvies Managementondersteuning Operational audit Planning & control Risk & compliance Riskmanagement Tax-accounting Treasury Turnaround management Value based management
Dutch GAAP IFRS SOX US GAAP

Relevante werkervaring

Interim Financieel Directeur

UNET BV in Almere
maart 2018 tot heden

Taken en verantwoordelijkheden

  • Verantwoordelijk voor het financieel strategisch beleid van UNET
  • Betrokken bij M&A trajecten
  • Verbeteren en optimaliseren rapportage lijnen naar Eurofiber (Moeder)
  • Aansturen en coachen Financieel team
  • Samen met de algemeen directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de onderneming

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.