Financieel directeur/CFO | Manager finance & control

Persoonlijke gegevens

"Brede" CFO/ Entrepreneurial Financieel Directeur. Brede financiële scope op alle facetten van de bedrijfsvoering. Door de wol geverfd, actief vanaf 1990. Oplossings- en resultaatgericht. Voor onderneming in het MKB en grote affiniteit met betrokken stakeholders (aandeelhouders, management, RvC/RvA), betrouwbaar en integer. Brede ervaring van start-up tot gevestigde orde en als stakeholder zelf in diverse ondernemingen als geen ander bekend met de behoeften en “do’s & don’ts” van een onderneming. Gericht op structureel succesvol ondernemen en het motiveren en inspireren van teams, ontwikkeling, begeleiding en implementatie van strategie, projecten, ondernemingsplanning- en financieringsvraagstukken, herstructurering en overnames.

15 11 2021
€ 116-130 per uur
16-40 uren per week
Financieel directeur/CFO Manager finance & control Tax Manager

Kennis & Vaardigheden

Afas Exact Excel Twinfield Unit 4
Handel Logistiek / transport Zakelijke dienstverlening
Budgettering Business analysis Business planning Due diligence Financial control Forecasting Managementadvies Mergers & acquisitions Project control Tax-accounting Turnaround management
Dutch GAAP

Relevante werkervaring

Mede-eigenaar

Eigen Onderneming in Amsterdam
januari 2018 tot heden

Taken en verantwoordelijkheden

Adviesbureau voor het MKB en professionele dienstverleners in het MKB op het gebied van strategie en management support.

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.