Financieel directeur/CFO | Manager finance & control

Persoonlijke gegevens

Ik ben een ervaren interimmanager, beschikbaar voor interim-management, projectmanagement en organisatieadvies in de gezondheidszorg en non-profit. Ik ben op de hoogte van de recente ontwikkelingen op het gebied van de administratieve organisatie, processen, financieel management, informatievoorziening, ICT, human resourcemanagement, facilitaire dienstverlening en vastgoedmanagement, in grote en complexe organisaties.
Ik beschik over brede theoretische en praktische kennis van financiën & control en bedrijfsvoering Daarnaast heb ik veel veranderkundige ervaring opgedaan en ben ik in staat om strategisch te denken en opereren in een complexe, dynamische omgeving. Ik beschik over een goede helicopterview en een uitstekend analytisch inzicht.
Ik werk oplossingsgericht en resultaatsgericht op basis van samenwerking, resultaten behaal ik door de kwaliteiten van mensen (en organisatie) optimaal in te zetten en daarbij open, eerlijk, integer en enthousiasmerend en gezaghebbend te zijn.

01 12 2020
€ 116-130 per uur
32-40 uren per week
Financieel directeur/CFO Manager finance & control Projectcontroller

Kennis & Vaardigheden

Afas Cognos Exact Windows Excel SAP
Bouw & vastgoed Zorg & welzijn
Budgettering Business analysis Business control Business planning Consolidatie Corporate finance ERP-implementatie Financial analysis Financial control Governance Interne en externe rapportages Jaarrekeningenwerk Management accounting Managementadvies Managementondersteuning Planning & control Project control Risk & compliance Riskmanagement Treasury Turnaround management
Basel II IFRS

Relevante werkervaring

Hoofd Control

Trajectum in Zwolle
juni 2018 tot december 2018

Taken en verantwoordelijkheden

  • Begeleiding organisatie wijziging
  • Omvorming afdeling Control afgestemd op de ondersteunings- en informatiebehoeften van de gewijzigde organisatie
  • Ombuigen negatieve ontwikkeling resultaat 2018
  • Totstandkoming begroting 2019
  • Verbetering stuurinformatie
  • Ondersteuning en advisering bij realisatie bij ontwikkeling Business Intelligence omgeving

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.