Financieel directeur/CFO | Manager finance & control

Persoonlijke gegevens

Cut the Crap!

Het is crisis en dat behoeft een deugdelijke en snelle aanpak. Cash is King en snel en goed inzicht in de cashflow van jouw bedrijf is nu van levensbelang voor dat bedrijf. Geen twijfel maar snelheid is waar jij nu bij gebaat bent als ondernemer. Kom in actie.

Daarbij zijn er een aantal randvoorwaarden die geregeld moeten zijn of die we samen gaan regelen:

• De basics zijn op orde. De zogenaamde hygiëne factoren zijn in jouw bedrijf goed geregeld. Daarbij hoort een degelijke (online-)administratie, heldere doelen en duidelijke processen en instructies voor jouw personeel. Jouw doelen zijn zo geformuleerd dat dit tot wekelijkse en dagelijkse acties terug te brengen is.
• Je hebt op regelmatige basis (maandelijks, wekelijkse en dagelijks) inzicht in de cijfers van jouw bedrijf. Je weet hoe je er financieel voor staat of wat er moet gebeuren om dat inzicht te verkrijgen.
• De cashflow positie van jouw bedrijf is op wekelijkse basis helder voor de komende 12 maanden. Ook (of beter gezegd: juist!) in de huidige crisis is het van belang om exact te weten waar de grenzen van jouw werkkapitaal liggen. Is jouw werkkapitaal (tijdelijk) negatief ergens in de komende 12 maanden dan gaan we kijken naar aanvullende mogelijkheden voor financiering of op een andere manier dit gat zien te dichten.
• Jij als ondernemer zit goed in je vel. Je bent de motor van jouw bedrijf en als jij groeit, groeit jouw bedrijf. Je zorgt goed voor jezelf met gezonde voeding, bewegen, mediteren of lezen, ontspannen met familie en vrienden en hebt een vaste ochtend routine. We pakken elk facet van jouw onderneming aan, dus ook jouzelf.

Ik ben Otto, ervaren en gedreven Finance manager met 20 jaar ervaring in aansturing van teams in een (eindverantwoordelijke) finance rol waarvan ruim 10 jaar internationale en interculturele (Scandinavië, UK, Duitsland, Frankrijk, Japan, Spanje, Italië) ervaring.

Praktisch, hands-on, gedreven, open minded zijn naast een stevige dosis vaktechniek de steekwoorden die op mij van toepassing zijn. Blijf altijd in beweging!

Ik houd van relativeringsvermogen en humor op de werkvloer. Work hard, play harder!

06 12 2021
€ 101-115 per uur
16-32 uren per week
Financieel directeur/CFO Manager finance & control Finance manager

Kennis & Vaardigheden

Cognos Exact Exact Globe Excel Microsoft Dynamics NAV SAP SAP Fico
Accountancy Farmacie Handel Logistiek / transport Olie, gas & energie Productie Retail Verzekeringswezen Zakelijke dienstverlening
Budgettering Business analysis Business control Business planning Consolidatie Due diligence ERP-implementatie Financial analysis Financial audit Financial control Forecasting IFRS implementatie In control statement Interne en externe rapportages Jaarrekeningenwerk Management accounting Managementadvies Managementondersteuning Mergers & acquisitions Planning & control Project control Tax-accounting Turnaround management Value based management
Dutch GAAP IFRS

Relevante werkervaring

Financieel adviseur a.i.

ULC Groep BV in Utrecht
april 2020 tot heden

Taken en verantwoordelijkheden

Begeleiding van herstructurering en (her-)financieringstraject.
Met name gericht op cashflow control, prognoses, project control en (fiscale) herstructurering.

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.