Financieel directeur/CFO | Financieel adviseur

Persoonlijke gegevens

Ruim 20 jaar actief als financieel adviseur in verschillende functies. Ervaring binnen bedrijven als financieel eindverantwoordelijke en als partner werkzaam in adviesorganisaties en accountantskantoren. Veel kennis van financieringsvraagstukken en veranderprocessen binnen bedrijven. Betrokken bij herstructurering en herinrichting van financiële afdelingen en complete bedrijven. Zowel financieel als ook juridisch kennis van complexe bedrijfsvraagstukken. Goed in staat om teams te bouwen en communicatief vaardig.

04 02 2016
€ 101-115 per uur
4-40 uren per week
Financieel directeur/CFO Financieel adviseur Groupscontroller

Kennis & Vaardigheden

Accountview Exact Exact Globe Excel Hyperion Twinfield Unit 4
Accountancy Financiële instellingen Handel Logistiek / transport Media Productie Telecommunicatie Verhuur Zakelijke dienstverlening
Consolidatie Corporate finance Interne en externe rapportages Managementadvies Managementondersteuning Mergers & acquisitions Planning & control Turnaround management
Nog niet ingevuld

Relevante werkervaring

Consultant

Core Finance in Divers
januari 2013 tot heden

Taken en verantwoordelijkheden

Verschillende overnames en herstructureringen van bedrijven uitgevoerd. Enkel overnames en doorstarts van bedrijven begeleid en een groot aantal financieringsvraagstukken ingevuld.
Met name begeleiding op financieel en juridisch terrein.
De meeste opdrachten betroffen naast financiële en juridische aspecten ook de onderhandelingen met verschillende partijen, besprekingen met accountants en financiers alsmede informele kapitaalverschaffers.

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.