Financieel directeur/CFO | Manager finance & control

Persoonlijke gegevens

Vakkundige CFO/ business controller met een stevige basis in de accountancy en een ruime ervaring in zowel de non-profit; profit en de bancaire sector. Gewend te werken in complexe, politieke en veranderende omgevingen.

Overziet complexe situaties met het vermogen om verbindingen te leggen en problemen op te lossen. Creatief; praktisch- en oplossingsgericht en hecht een groot belang aan eerlijkheid en integriteit. Grote affiniteit met ICT.

Gespecialiseerd in business-control, procesverbetering, risicomanagement, performancemanagement, AO/IC en de implementatie van managementinformatiesystemen.

15 03 2016
€ 116-130 per uur
32-40 uren per week
Financieel directeur/CFO Manager finance & control AO/IB specialist

Kennis & Vaardigheden

Exact Exact Globe Exact Windows Excel Hyperion JD Edwards Microsoft Dynamics NAV Oracle Visio
Accountancy Bouw & vastgoed Financiële instellingen ICT Overheden Overige non-profit Productie Verzekeringswezen Zakelijke dienstverlening
AO/IB specialisme Budgettering Business analysis Business control Business planning Consolidatie ERP-implementatie Financial control Forecasting Interne en externe rapportages Jaarrekeningenwerk Management accounting Managementadvies Managementondersteuning Planning & control Project control Risk & compliance Riskmanagement Tax-accounting
Dutch GAAP US GAAP

Relevante werkervaring

Programma-manager IT Zakelijk

ABNAMRO in Amsterdam
mei 2015 tot februari 2016

Taken en verantwoordelijkheden

• Verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding aan een complex ICT programma binnen de zakelijke afdeling.
• Ontwerpen de blauwdruk voor het programma en Businesscases voorbereidt t.b.v. de investeringsbesluitvorming door het Corporate MT.
• Rapportage aan de COO.

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.