Financieel adviseur | Accountant RA

Persoonlijke gegevens

Ik ben een ervaren professional op het gebied van finance, interim management en accountancy. Met jarenlange ervaring als corporate finance adviseur (2003 tot en met heden) heb ik kennis van de vele facetten van het ondernemerschap en hierdoor ben ik een ideale sparringpartner voor directeur/aandeelhouders van middelgrote ondernemingen. Naast interim management, het begeleiden van investerings- en financieringsvraagstukken en het uitvoeren van bedrijfswaardering, heb ik ook veel ervaring met bedrijfsovernames.

15 02 2021
€ 101-115 per uur
28-40 uren per week
Financieel adviseur Accountant RA

Kennis & Vaardigheden

Accountview Afas Exact Exact Windows Excel Twinfield Unit 4
Accountancy Zakelijke dienstverlening
AO/IB specialisme Business control Consolidatie Corporate finance Due diligence Financial control Forecasting Jaarrekeningenwerk Management accounting Managementadvies Managementondersteuning Mergers & acquisitions Turnaround management Value based management
Dutch GAAP

Relevante werkervaring

Corporate Finance Adviseur

Witlox VCS in Breda
juli 2003 tot januari 2019

Taken en verantwoordelijkheden

Ik heb jarenlange ervaring als adviseur van ondernemers in het Midden- en Kleinbedrijf. De advieswerkzaamheden richten zich op strategische advisering, begeleiding bij aan- en verkoop, financieringstrajecten en bedrijfswaardering. Ook heb ik veel ervaring met (meerjaren) prognoses, managementrapportages  en aanverwante zaken. Ik ben flexibel, ondernemend en help ondernemers graag een stap vooruit.

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.