Financial controller | Manager finance & control

Persoonlijke gegevens

Sinds 2002 werk ik met veel plezier en bezieling als interim (finance) manager en ondernemer, onder andere bij project gestuurde bedrijven. Daarvoor was ik in vaste dienst bij Ballast Nedam Infra en PwC (consultancy).

Hoewel de rode draad in mijn werk finance & control is, heb ik ook veel ervaring met algehele bedrijfsvoering, procesoptimalisatie, IT- en verandertrajecten, projectmanagement en het leidinggeven aan professionals. Het liefst zit ik dicht op de business en ben sterk in het lezen van een organisatie. Vanuit mijn interim rol gewend om, weliswaar genuanceerd, de vinger snel op de zere plek te leggen. Ik kan mensen laten excelleren en heb ervaring in het ombuigen van niet optimaal functionerende teams of inefficiënte processen.

Ik komt niet graag in een gespreid bedje. Bij elke klus die ik doe ga ik doelmatig en effectief te werk om een duidelijke -blijvende- toegevoegde waarde te kunnen creëren voor de opdrachtgever. Het best tot mijn recht kom ik in een managementfunctie binnen een middelgroot zelfstandig bedrijf of scale-up waar ik met visie en creativiteit het verschil kan maken.

31 12 2020
€ 86-100 per uur
32-40 uren per week
Financial controller Manager finance & control Financieel directeur/CFO

Kennis & Vaardigheden

Exact Exact Globe Excel Microsoft Dynamics AX
Bouw & vastgoed Financiële instellingen Overige non-profit Productie Semi-overheid Techniek Zakelijke dienstverlening Zorg & welzijn
Budgettering Business analysis Business control Business planning Consolidatie Corporate finance ERP-implementatie Financial analysis Financial audit Financial control Forecasting Jaarrekeningenwerk Managementadvies Managementondersteuning Planning & control Riskmanagement Turnaround management
Nog niet ingevuld

Relevante werkervaring

Manager financiën, vastgoed & ict

Koninklijk Theater Carré in Amsterdam
juni 2018 tot heden

Taken en verantwoordelijkheden

Financiën, vastgoed en IT

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.