Financial controller | Verslaggevingsspecialist

Persoonlijke gegevens

Finance professional (bijna RA) met jarenlange ervaring vanuit de samenstel- en auditpraktijk (accountancy). Brede ervaring opgedaan in het MKB en bij grote nationale ondernemingen. Kennis en ervaring op breed terrein zoals bijvoorbeeld projectorganisaties, bouw, vastgoed en non profit.

Breed inzetbaar als auditor, financial controller en finance manager, voor budgettering en forecasting, verzorgen van jaarrekeningtrajecten, contact met accountant, AO/IB en financiële ondersteuning van management.

Hands on mentaliteit. Communicatief vaardig. Ervaring met het werken in teams en het leiding geven aan teams met aandacht voor mensen.

01 07 2021
€ 56-70 per uur
16-40 uren per week
Financial controller Verslaggevingsspecialist Finance manager

Kennis & Vaardigheden

Accountview Afas Exact Exact Globe Exact Windows Excel Microsoft Dynamics NAV
Accountancy Bouw & vastgoed Overige non-profit Productie Semi-overheid Techniek Zakelijke dienstverlening
AO/IB specialisme Budgettering Consolidatie Financial analysis Financial audit Financial control Forecasting Jaarrekeningenwerk
Dutch GAAP IFRS

Relevante werkervaring

Auditor - Controleleider

EY in Regio midden
oktober 2014 tot heden

Taken en verantwoordelijkheden

Met ingang van oktober 2015 ben ik als acting manager verantwoordelijk voor het uitvoeren van controle- en adviesopdrachten in mijn klantenportefeuille. Mijn klantenportefeuille bestaat met name uit grotere internationale MKB- en familiebedrijven. Daarbinnen bedien ik met name project gestuurde organisaties. Daarnaast bedien ik internationale cliënten (in Nederland gevestigde holdings) en diverse non-profit organisaties die rapporten op basis van RJ 640 en RJ 650. Vanuit mijn rol besteed ik een deel van mijn tijd aan het coachen en ontwikkelen van beroepsvaardigheden van (junior) collega’s.

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.