Financial controller | Hoofd administratie

Persoonlijke gegevens

Ik ben een gedegen en ervaren financial controller. Ik ben een nuchtere, gedreven en betrokken medewerker met een hands-on mentaliteit en helikopterview. Ik heb ervaren dat ik in een omgeving van verandering rustig en standvastig ben. Ik heb een groot analytisch vermogen en cijfermatig inzicht. Anderen hebben mij teruggegeven dat ze mij als een inspirerende, stimulerende leidinggevende of collega ervaren.
Mijn financiële kennis combineer ik met kennis en ervaring op de volgende gebieden: personeelszaken, automatisering, implementatie trajecten op ICT gebied, verandermanagement. Ook beschik ik over de nodige kennis op fiscaal gebied.
Daarnaast ben ik in staat door mijn enthousiasme mijn collega’s te overtuigen en te motiveren en heb de ambitie om en mij zelf te ontwikkelen maar ook om mijn collega’s beter te maken.

Afstand tussen mijn woonplaats en de opdracht is geen probleem, mocht de afstand te groot zijn dan zal ik in de omgeving van de opdracht blijven overnachten.

01 07 2023
€ 31-55 per uur
4-20 uren per week
Financial controller Hoofd administratie Gevorderd assistent accountant

Kennis & Vaardigheden

Accountview Afas Exact Exact Globe Exact Windows Excel Hyperion Microsoft Dynamics NAV Speedbooks Visio
Accountancy Bouw & vastgoed Farmacie Financiële instellingen FMCG Handel ICT Logistiek / transport Olie, gas & energie Onderwijs Overheden Overige non-profit Productie Retail Semi-overheid Telecommunicatie Uitgeverij Verhuur Verzekeringswezen Volkshuisvesting Zakelijke dienstverlening Zorg & welzijn
Budgettering Consolidatie Financial analysis Jaarrekeningenwerk Managementondersteuning
Dutch GAAP IFRS US GAAP

Relevante werkervaring

Controller

Ozcar BV in Amsterdm
januari 2017 tot heden

Taken en verantwoordelijkheden

  • Voeren dagelijkse administratie aangesloten culturele gezelschappen. O.a boeken banken, inkoop facturen, opstellen betaalbatches, verzonden uitval rapportages
  • Implementeren administraties nieuwe gezelschappen, beginbalans afwikkeling volgen, inhaalslag lopend lopend boekjaar

Twinfield, Basecone, Wefact, Excel

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.