Financial controller | Manager finance & control

Persoonlijke gegevens

Specialist op het gebied van het ontwerpen en verstrekken van management-informatie. Veel in internationale organisaties actief geweest. Sterk in accounting, reporting en de planning & control-cyclus. Ruime ervaring met jaarrekeningtrajecten, met de implementatie en toepassing van ICT in verschillende vormen en datamigratie en -bewerking. Ervaring met het ontwerpen en optimaliseren van systemen en financieel administratieve processen. Leidinggevende ervaring tot 15 personen direct.

Ik ben te kenmerken als zelfstarter en haal zodoende snel tastbare resultaten. Ik neem verantwoordelijkheid en weet mensen mee te krijgen door nut en noodzaak duidelijk te maken. Voorgestelde oplossingen zijn goed doordacht. Ik houd van afwisseling en ben vooral in mijn element wanneer er een uitdaging ligt.

Herhaaldelijk heb ik opdrachten uitgevoerd en succesvol opgeleverd waar anderen voor mij daar niet in slaagden. Mijn analyses en rapporten zijn altijd tijdig of in onderling overleg opgeleverd en doorstonden indien nodig een accountantscontrole zonder problemen. Al mijn systeemimplementaties en datamigraties zijn succesvol afgerond. Problemen werden tijdig, en voorzien van alternatieven, gecommuniceerd.

01 mei 2019
€ 56-70 per uur
8-36 uren per week
Financial controller Manager finance & control Business controller

Kennis & Vaardigheden

Afas Exact Globe Excel SAP Twinfield Unit 4
Accountancy Handel Media Onderwijs Productie Retail Semi-overheid Zakelijke dienstverlening
AO/IB specialisme Business control Consolidatie ERP-implementatie Financial control Interne en externe rapportages Jaarrekeningenwerk Managementadvies Managementondersteuning Planning & control Project control
Dutch GAAP
Nederlands Engels Duits

Relevante werkervaring

Financial Accountant

a/s Works in Apeldoorn
maart 2018 tot april 2018

Taken en verantwoordelijkheden

Doel: samenstellen jaarrekening Marenland (21 scholen, PO).

Acties: nieuwe klant, overgenomen administratie; datamigratie beoordeeld, juistheid, volledigheid, tijdigheid beoordeeld en gerealiseerd, jaarrekening samengesteld in nauw
overleg met beleidsmedewerker en controller.

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.