Financial controller | Manager finance & control

Persoonlijke gegevens

Ik ben een resultaatgerichte financial controller, met meer dan 20 jaar ervaring bij een groot scala aan opdrachtgevers. Door deze brede ervaring ben ik snel inzetbaar en meteen van toegevoegde waarde. Ik werk graag in een team om gezamenlijk verbeteringen door te voeren die leiden tot betrouwbare cijfers en goed gefundeerde beslissingen voor de organisatie. Ik zoek een functie als financial controller op het snijvlak van administratie en control. Als flexwerker in optima forma is elke vorm van samenwerking bespreekbaar.

Vanaf 1998 ben ik gedetacheerd bij bedrijfsleven en overheid, variërend van welzijnsorganisatie tot kartonfabriek en van ICT tot chocoladeverkoop. Bij deze organisaties heb ik in ondersteunende en leidinggevende rollen gewerkt. Bij al deze werkzaamheden heeft de samenwerking met collega’s en directie geleid tot verbeteringen in de rapportage en onderliggende processen.

03 04 2023
€ 56-70 per uur
24-40 uren per week
Financial controller Manager finance & control Hoofd administratie

Kennis & Vaardigheden

Accountview Cognos Exact Excel Hyperion Microsoft Dynamics NAV SAP SAP Fico
Accountancy ICT Logistiek / transport Productie Retail Semi-overheid Uitgeverij Zakelijke dienstverlening
Budgettering Consolidatie Financial analysis Financial audit Financial control Forecasting Management accounting Managementadvies Planning & control Project control
Dutch GAAP

Relevante werkervaring

Financial Accountant

Bekaert Combustion Technology BV in Assen
mei 2021 tot maart 2023

Taken en verantwoordelijkheden

   

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.