Financial controller | Hoofd administratie

Persoonlijke gegevens

Na het afronden van mijn hbo-opleiding Accountancy in 2009 ben ik in dienst getreden bij Govers Accountants/Adviseurs als assistent-accountant. Mijn werkpakket bestond voor ongeveer 60% uit het controleren van jaarrekeningen en het beoordelen van de administratieve processen bij diverse (wettelijk) controleplichtige klanten. Een grote toonaangevende toeleverancier in de regio, productie-, marketing- en handelsbedrijven en onderwijsinstellingen (PO en VO) behoorden tot mijn klantenpakket. In de onderwijssector ben ik doorgegroeid naar opdrachtleider. Als opdrachtleider was ik niet alleen verantwoordelijk voor het verloop van de controle (en dossier), maar ook voor het schrijven van het accountantsverslag. Als opdrachtleider was ik het eerste aanspreekpunt onderwijsinstellingen. Door de nauwe betrokkenheid bij de klanten, ging de kennis tot op een zeker detailniveau. Hierdoor wist ik de ins- en outs van deze instellingen en was ik, samen met de accountant, aanwezig bij de bespreking van het accountantsverslag in de vergadering van de Raad van Toezicht.

Daarnaast ben ik gedurende mijn loopbaan bij Govers Accountants/Adviseurs werkzaam geweest in de samenstelpraktijk. Naast het samenstellen van de jaarrekening en de afwikkeling van de daarbij horende fiscale verplichtingen, heb ik één van mijn passies gevonden, namelijk het beheren van relaties. Mijn kracht ligt in het onderhouden van contacten met klanten en het in goede banen leiden van de opdrachten/werkzaamheden.

In het verlengde hiervan merkte ik dat ik energie kreeg van opdrachten, die zich meer afspelen binnen de onderneming of de onderwijsinstelling van de klant. Ik heb een essentiële bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van een analyse model (gebaseerd op reeds bestaande HARR-analyse), die toegepast kan worden op ondernemingen met opbrengsten uit verschillende activiteiten. Naast de ontwikkeling van diverse rapportagemodellen (begrotingen, consolidatiemodellen, managementrapportages) voor onze klanten, heb ik bij één van onze klanten de overgang naar een nieuw automatiseringssysteem begeleid. Tevens heb ik me toegelegd op de uitvoering en verslaggeving van het, door Govers Onderwijs Accountants ontwikkelde, In Control Framework® voor onderwijsinstellingen.

01 10 2017
€ 56-70 per uur
4-32 uren per week
Financial controller Hoofd administratie Manager finance & control

Kennis & Vaardigheden

Accountview Afas Caseware Exact Exact Globe Exact Windows Excel Microsoft Dynamics NAV SAP Twinfield Unit 4
Accountancy Handel Onderwijs Productie Retail
Budgettering Financial control In control statement Interne en externe rapportages Jaarrekeningenwerk Management accounting Managementadvies Planning & control
Nog niet ingevuld

Relevante werkervaring

Relatiebeheerder / opdrachtleider

Govers Accountants / Adviseurs in Eindhoven
februari 2009 tot februari 2016

Taken en verantwoordelijkheden

Binnen Govers Accountants/Adviseurs was er sprake van een gemengde praktijk: in deze periode ben ik doorgegroeid van beginnend assistent-accountant tot opdrachtleider in de controlepraktijk en relatiebeheerder in de samenstelpraktijk. In belangrijke mate ben ik werkzaam geweest bij zusterbedrijf Govers Onderwijs Accountants.

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.