Financial controller | Hoofd administratie

Persoonlijke gegevens

Ik ben ervan overtuigd dat, als de procedures goed zijn ingericht en de juiste functies adequaat worden ingevuld, de inzet van de controller kan worden teruggebracht tot monitoring van processen en rapportage. Een efficiencyslag die veel MKB bedrijven nog kunnen maken.

Als zelfstandig controller ondersteun ik opdrachtgevers voor één of meerdere dagen per week. Naast de verantwoordelijkheid voor de financiële administratie, begrotingen en rapportages richt ik mij ook op het verbeteren van alle bedrijfsprocessen en procedures, waarbij efficiëntie en effectiviteit de belangrijkste uitgangspunten zijn.

Ook voor kortlopende ondersteuning op het gebied van controlling en financiële ondersteuning ben ik beschikbaar. Denk hierbij aan de tijdrovende voorbereiding van accountantscontrole, het (her) schrijven van een businessplan of van de administratieve organisatie / interne beheersing en het opzetten en verzorgen van managementinformatie.

01 06 2021
€ 71-85 per uur
8-32 uren per week
Financial controller Hoofd administratie

Kennis & Vaardigheden

Afas Caseware Exact Exact Globe Excel Microsoft Dynamics NAV SAP Unit 4
Accountancy Zakelijke dienstverlening
AO/IB specialisme Budgettering Business control Consolidatie Financial analysis Financial audit Financial control Forecasting Interne en externe rapportages Jaarrekeningenwerk Management accounting Managementadvies Planning & control
Dutch GAAP

Relevante werkervaring

Zelfstandig controller

Van der Valk Hotel de Bilt - Utrecht in De Bilt
april 2013 tot heden

Taken en verantwoordelijkheden

Naast de verantwoordelijkheid voor de financiële administratie, begrotingen en rapportages richt ik mij ook op het verbeteren van alle bedrijfsprocessen en procedures, waarbij efficiëntie en effectiviteit de belangrijkste uitgangspunten zijn.
In april 2013 de opdracht aanvaard (3 dagen per week) als zelfstandig controller de interne beheersing te verbeteren. In 2014 de werkzaamheden reeds teruggebracht naar 2 dagen en per 2015 nog één dag per week.
Ik ben ervan overtuigd dat, als de procedures goed zijn ingericht en de juiste functies adequaat worden ingevuld, de inzet van de controller kan worden teruggebracht tot monitoring van processen en rapportage. Bij deze opdrachtgever is één dag per week een goed evenwicht gebleken in het uitvoeren van deze opdracht. De onderneming is 'in control', de kosten beperkt, het management vol vertrouwen en de inzet flexibel.

Met ingang van 2019 is, mede als gevolg van directiewisseling / uitbreiding, de inzet beperkt tot 1 dag per periode. 

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.