Financial controller | Finance manager

Persoonlijke gegevens

Ik heb ruime ervaring in het financiële werkveld. Mijn sociale vaardigheden en gevoel voor redelijkheid en billijkheid zorgen ervoor dat ik met alle lagen in en buiten de organisatie goed kan communiceren. Ik werk gestructureerd, ben kostenbewust en ik ben in staat om problemen op een praktische manier snel op te lossen. Ik kan de mogelijkheden van de automatisering en de kwaliteiten van personeel optimaal benutten. Ik wil mijn kennis en ervaring de komende jaren inzetten om een organisatie naar een hoger niveau te tillen. Ik heb ervaring met het implementeren van ERP pakketten, liquiditeitsplanning, budgetten en het opzetten van periodieke betrouwbare rapportages.

25 11 2020
€ 71-85 per uur
20-40 uren per week
Financial controller Finance manager Hoofd administratie

Kennis & Vaardigheden

Afas Exact Excel SAP
Bouw & vastgoed Handel Logistiek / transport Retail Telecommunicatie
Budgettering Consolidatie ERP-implementatie Financial analysis Financial control Forecasting Interne en externe rapportages Jaarrekeningenwerk Managementondersteuning Planning & control Project control
IFRS

Relevante werkervaring

Financieel Controller

Tuinmaximaal in Eindhoven
november 2017 tot heden

Taken en verantwoordelijkheden

Aansturing finance afdeling, verantwoordelijk voor het opzetten van goede geconsolideerde rapportages, budgetten en liquiditeitsplanning. 

Volledig profiel

Om het volledige profiel van deze kandidaat te zien dient u een account te hebben.